Заради спорни емблеми на протестите - проверка на полицейските униформи

Главният секретар на МВР разпоредил проверката
15 сеп 2020 20:22, Нели Христова
45
Заради спорни емблеми на протестите - проверка на полицейските униформи
Снимка: БГНЕС

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов разпореди вътрешна проверка в цялата страна за това как служителите на полицията изпълняват наредбата за униформеното облекло и Наредбата за употреба на физическа сила и помощни средства при работа.

Чрез строеви прегледи директорите на областните дирекции ще трябва да установят има ли нарушения при използването на пагоните, емблемите, отличителните знаци и надписите по униформите.


45
Още от Общество
Жалби за провалени почивки и полети - най-чести в условията на COVID-19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
6
 
! Отговори
до к.32 преди 1 седмица
Това "президентче" е дългогодишен пилот, има научна степен "д-р на науките" - т.нар. "голям д-р", а не само "д-р". Ти можеш ли да пилотираш самолет? Уверен съм, че не, виждал си инцидентно такива в небето. Научна степен да имаш, т.е. да си показал широки познания в даден научен бранш и да си направил самостоятелна научна разработка в него, която да си защитил пред научен съвет от 20-ина професори? Не. Твоето име да е записано в USA колеж като първенец на випуска? Не! Типичен хейтър си!
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това джудже винаги ми е било много смешно Не знам кой го направи генерал Сигурно и него Доган. Защото е послушно. Като Банкянския неграмотник.
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е как да не изглеждат така, като те са бъдещите престъпници. Просто придобиват предварителни умения в МВР - да знаят как работи системата.
37
3
 
14
 
! Отговори
Йордан преди 1 седмица
Не само униформите и емблемите бяха проблем. Имаше полицаи с татуировки и талибански бради. Това също е нарушение на устава. Не може външния вид на войника и полицая да е компрометиращ. Не може полицаите да имат вид на терористи (бради извън нормата), наркомани, мафиоти и пандизчии (татуси)
36
1
 
9
 
! Отговори
Smurf преди 1 седмица
Правилното решение е да се докара един нидерландски полицай за мостра и да се започнат строеви прегледи и физарядка на целия личен състав ежедневно дакато не се приведат във вида на нидерландеца
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вижте го Сливенския ушев ckъcaняк. Служителят на реда е обвинен в производство на метамфетамин, държане на съоръжения и материали за производство наркотични вещества, кражба на строителни материали за 1400 лева, държане на патрони за огнестрелно оръжие без разрешително и държане на цигари без бандерол.
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ушевите безполезни твари, не им ли дишаш във врата, за пет пари работа не вършат, само далавери.
33
5
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 1 седмица
Защо така миришеш на елементарност и то от километри !Не ти е сполучлив опита за оригиналност
32
17
 
7
 
! Отговори
Що за проблем ! преди 1 седмица
Били спорни емблемите, ама вие наистина ли?!?! Проблемът е в това,че противозаконно се блокират кръстовища и се пречи на нормалните хора,които са много повече от протестиращите ! Ето с това трябва някой най-после да се заеме и да ги сложи на мястото им! Да не говорим за най-големия проблем:президентчето с юмручето !!!
31
4
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 седмица
От кога е разрешено редовият полицай,който е с униформа ,освен цивилният да е с брада?..А за татуировки няма да питам.Нещата миришат от километри.
30
1
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 1 седмица
Туй със синия потник да го свали да го видим дали е по протокол
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 26
Аз не ставам но каквото съм постигнал дори и малко съм го постигнал сам сжтруд усилия и доста страдание понякога. А ти си чакал баща ти да те нареди на държавната хранилка за да можеш да крадеш и да биеш обикновени хора докато ревеш че ри е ниска заплатата.И да вземеш ранна пенсия. Презирам те ти си един безмислен човек който живее живот на ***.Защо на *** ли?Защото твоята работа не произвежда нищо а разчита на взетото от други за да съществува.
28
9
 
6
 
! Отговори
Нормален Българин! преди 1 седмица
Голяма отврат е тоя протест. И 60% от протестърите ... 10 дни бях там, за да видя кой ме лъже. Отврат!
Да се маха и Бойко и всичката ***, която се е наредила да краде!
ПАРТИИТЕ - ВЪН!
27
5
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 1 седмица
Питай някой от протестиращите,може и Радев !
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що не ги уволнят и да си търсят работа като нормалните хора а не да се изживяват като гангстери-мутри. Аз съм убеден че в полицията могат да работят и нормални хора а не само диви селяни с връзки и рода до десето коляно в "системата".
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Понеже и едните и другите не сте спазили регламента, когато накажат вас за незаконните блокади, да накажат и тях за нерегламентираните емблеми.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой е партизанския символ? Да си ушия един
23
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей до това опряхте - до емблемите. Емблемите ни бият, щото не са ви попукали с водните оръдия, та ви заболя от емблемите. Не, че е правилно, но явно и тия с нерегламентираните емблеми са "протестиращи", т. е., неспазващи правилата като вас, с нерегламентираните блокади. Така да се каже, от вас се учат на "демокрация".
22
3
 
3
 
! Отговори
Самоковец преди 1 седмица
Няма лошо да имат нашивки.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дайте им и униформи и шапки, после една строева подготовка .Грозно е да се гледа полицай с увиснало шкембе, без щапка , с *** и смачкана униформа да те спира за некаква измислена проверка без да се направил нарушение само и само да отчете проверявани лица.