462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали

Най-много са новозаразените в София, Пловдив и Бургас
271
462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През последното денонощие у нас са регистрирани

462 нови случая на коронавирус са регистрирани у нас през последното денонощие при направени 16 656 теста. Това означава, че близо 2,8 процента положителни.

Още по темата


Трима души са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

Потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията са 426 003, от които 9109 са активни.
Починали са 18 225 души.

В болници се лекуват 914 души, включително 86 в интензивни отделения. През последното денонощие са излекувани 52 души, с което общият им брой достигна 398 669.

Поставените дози ваксини за последните 24 часа са 12 389 и общо 2 050 991 от началото на ваксинационната кампания.

По области, най-много нови случаи на коронавирус през последното денонощие са били регистрирани в София-град (95), следвана от Пловдив (58), Бургас (54), Варна (35) и Пазарджик (25).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
антиваксърите са много диви и прости, как да не ги оставиш да загинат от ковид.
241
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Ваксиниран ..... Като си прос к не разбираш, трай си и се боди.
240
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От какво са починали тримата?
239
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И немалко ваксинирани също ще измрат.Такъв е живота.Който го е страх да си седи у дома и да не си сваля маската дори и когато взема душ.
238
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще измрат малко антиваксъри и останалите ще живнат.
237
4
 
2
 
! Отговори
ПРИМОЦИЯ преди 2 години
ВНИМАНИЕ ОРАНЖЕВА СЕДМИЦА! Валят промоции, участвай и спечели с националната ковид лотария! Само сега на Вашето внимание - иновативна пила за пети, която едновременно изпилва и масажира ерогенните зони по петите! Премахнете нацепените индиански пети и се сдобийте с чисто нови пети и ерекция до тавана!
236
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам никаква пандемия. Година и половина чакам.
235
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте да видими от кои области са. Защото в нашата днес няма ни един болен и починал, а няма да се изненадам ако не са написали по някой случай и за нея. "Статистиката" им е живо съчинение.
234
5
 
6
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Дайте да се уточните като лъжете сега. Първо , вкарвали ни чипове да ни следят и контролират. После-наночастици да ни свързват с 5G. После рнк , което по магически начин стана на днк и ми променя моето днк. После, незнайни коварни болести, които ще се стоварят върху нас до 2 месеца, 1 година, 3 години, 5 години, последно -10 години. Сега се почна, че вируса ми вкарват , аз не си разболявам, но незнайно как заразявам. Изпуснах ли нещо?Ама айде малко последователност и постоянство, че се объркахме
233
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
500 грипави и ги обявяват в новините. Циркаджий.
232
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой коронавирус?
231
1
 
0
 
! Отговори
до 240 преди 2 години
Не съди за другите по себе си
230
0
 
2
 
! Отговори
До 245 преди 2 години
Фактът, че я носиш и нямаш нищо против стига
229
4
 
11
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 2 години
Нося маска , която не съм сменял и прал поне 5 месеца. Как пък никой орган не ми направи забележка, нито по летищата, нито в чужбина. Явно е , че маската е ***. Маската е за да мълчи и се подчиняваме. Ако наистина тоя вирус беше така смъртоносен, на всички граници трябваше да има военни доктори , които да проверяват типа маска , с която влизат хората и ако не са с филтри да им се дават безплатно. Тия парцали, които носим няма как да ни предпазят. Повечето хора носят еднократни маски....
228
0
 
5
 
! Отговори
Чапаев преди 2 години
А Стойчо Кацаров се плацика на морето!? Разстрел за такива плъхове! Незабавен.
227
1
 
14
 
! Отговори
Ръца Пръца Шлезинжер преди 2 години
Пътувам със самолет редовно и презокеански включително. Явно има вирус, но мерките които се вземат са толкова смешни и противоречиви, че не им вярвам. Много заразен а като ядеш в самолета няма проблеми. Как са излекувани тия хора, като няма лекарство. За какво ни е ваксина след като лекуваме вируса и без нея, затворихме света и съсипахме икономиките. Самолетните компании ги върнаха 20 години назад. Няма никога да се възстановят. Защо се спира световната икономика ?
226
1
 
5
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Четете Библията и всеки да прецени за себе си според вярата в коѝ времена живеем ! Но си убеждавам че ние *** сме много продажна племе! Факт! Всичко продадено и разграбено,като за последно ..,май ще е като за последно ,скоро ше се отсява плявата ! Бог с вас!
225
0
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
За да напъват толкоз много на световно ниво за този вакса,просто ми е меко казано съмнително!!! Явно има нещо много важна в това да те ботднат- я съставки чрез коѝто да си контролиран ,5ж, супер Марио комрлпютъра, не на връзвате ли нещата или само аз съм луд ?! Конспирации ,колко да са конспирациѝ?! Тука ни става въпрос само за пари,а маже би за контрол и власт на едни *** над съвсем нормалния човек! Лек ден!
224
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, равностойни сте на медицинските лаборатории и експертите, които са учили над 10 години. Но тогава защо продавате чорапи на пазара?
223
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махнете резултатите от PCR-тестовете. Посочете само броя на починалите ОТ респираторни инфекции (пневмонии) и от пандемията нищо няма да остане. Само че тогава някои ще трябва да отговарят за доста безобразия, включително и за нещо като геноцид.