Няма забранени коалиции

Главният въпрос за Сергей Станишев е коя партия ще бъде водеща
26 дек 2008 11:06, Петя Славова
69
Няма забранени коалиции
Снимка: БГНЕС

Още веднъж премиерът поиска телевизионен дебат с Бойко Борисов, защото двамата са лидери на двете водещи партии в страната.

„Аз съм готов във всеки един момент, но хората очакват това да бъде сериозен политически дебат” – отбеляза още Станишев.
 
Той още обясни по повод на евентуални бъдещи коалиции след изборите, че през 2005 г. Симеон Сакскобургготски е казал, че никога няма да прави коалиция с БСП, но резултатът от изборите и волята на народа сама му наложила това.
 
Така премиерът категорично съобщи, че няма да се подпише с кого не би правил коалиция.
 
Главният въпрос е коя партия ще бъде водеща, заради което и няма забранени коалиции.
 
Иначе късметът на Сергей Станишев, който му се паднал в коледната баница, е бил успех във всички начинания.
 
„Пожелах си България да се справи с предизвикателствата, защото това, което се случва в света се усеща вече и в България”, посочи още Станишев пред бТВ.
 
Премиерът обясни, че страната ни в момента има стабилна банкова система, която има добра ликвидност и не е засегната от кризата така, както са засегнати банките в много европейски страни.
 
Освен това премиерът се позова и на големия резерв на страната, който възлиза на 28 млрд. лева.
 
По повод на спрените пари по еврофондовете премиерът каза, че не сме били подготвени достатъчно за изготвянето на проекти.
 
Станишев е категоричен, че думите „България е най-корумпираната страна“ е едно лошо клише и трябва да работим много, за да я опровергаем и да покажем, че се учим.
 
Станишев каза за себе си, че е един от най-големите еврооптимисти и винаги е работил много за това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
С.Д.Станишеф преди 15 години
Поправка:Исках да кажа, че съм един от най-големите европедер.сти, а не оптимисти. Грешка на "гъзъ", извините меня, на езика.
67
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Уважаема Червена помийо,Живот и здраве през новата година и позволи ми да те допълня със забележката на Станишев по повод писмото ти до него:..." За да постигнем целите си, ще влезем в сношение даже и с дявола!" Вл.И.Ленин..."...(запис)" Ты ***, меня не учи на Ленинизъм, това ми е настолната книга..., проблема ми е, че в България няма дяволи, та... ще трябва да се задоволя с ГЕРБ...!!!Наистина си прав приятелю, коментара е излишен...
66
0
 
0
 
! Отговори
тъпчо преди 15 години
абе умен народ сме .... - щом досега сме хранили трите глави на ламята , що да не си отгледаме за разнообразие и четвърта - по мутринска от останалите ...
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сергей за да се натиска за дебат, вероятно има аргументи който са скрити. Хич не му е лесно и вместо подкрепа поне в някои начинания, само обиди и плюене. Така нямя да стане.БСП още си остава единствената сериозна партия, при всичките проблеми, за разлика от познатите ни крадливи едномандатни болшевишкопедерастки формирования. Изключая етническата партия, но тя е друг коментар.
64
0
 
0
 
! Отговори
nedovolni преди 15 години
Ода за комунистите - червените талибаниСтанишев Сергей - гаден, мръсен гей;Подай си оставката - ти си на Европа подигравката;Сдай най-после властта, защото ножа опря до костта. Стига във властта кисна, на народа от твоите престъпления вече му писна!Червени ***, мръсни гадове, създаващи на народа само ядове; Станишев, Доган и Симеон - символ на гаден червен бастион! Червените чук и сърп винаги са ни били във ущърб!Турския фес Доган няма ни скрупул ни срамда краде от джоаб на хората, нетърпима е и от него умората! Алчният *** Симеон присвоява дворци, гори, планини;как няма нали струват милиони пари.И на него желаем във ада и на живот и на смърт да гори! Мършата долна Първанов обикаля света с народни средства,а народът му нека продължава да бедства.Светът е голям но какво от това, щом разполага със всичката народна пара. 63 години грабите народаи от вас, политици - нито капка изгода,ютолкова време вие отровни скорпиониубивате, пропъждате от България хора милиони! Като кърлежи сте впити в народната плът,и за измъкване от вашето зло досега няма никакъв път.Правителства от *** и всеки властник беззакония вършии досега изход няма от тази политическа помийна яма! 63 години блатото с Крокодили от народната софра яли и пили,данъци не плащат, от народните заплати и пенсии всичко прихващат.А народните стачки, протести не спират червената мафиявсе повече пачки в своя бездънен джоб да помести. Червени терористи за България вие стеболестотворни, смъртоносни ***!За света и Европа сте Хумор,а за нашата Родина - злокачествен Тумор. Вашите чудовищни престъпления за вас са гордост и хвалба,а за народа - хаос, мафия, корупция и нищета. Полицията ви е гола вода, знае само да бие народа! А съдебната власт и съдът са още едно недоразумениеи те вършещи престъпление след престъпление!Пералня за Червени Бандити са те и изпират цялата им вина!Банките им препират мръсни депутатски пари,а душата на Майка България гори ли, гори! Казаните станаха средство за бедняшка прехрана,а дебелите властници си наемат все по-голяма охрана!Тук видиш просяк, там - по-голям бедняк,Един моли за хляб, друг да вземе петак... Трябва им награда на червените боклучета,Един ден да ги избием като бесни кучета!На червената мафия все повтаря народа,управлението винаги е било Гола Вода! БСП, ДПС, НДСВ, СДС, ДСБ - всичко това е огромно ментеи знае само да лъже и краде!Червени Талибани!Веднъж завинаги от властта се махнете!Рано или късно чакат ви зандани, народа от себе си освободетеи в ада на живот и на смърт во веки веков изгорете! От името на няколко милиона недоволни http://geocities.com/nedovolni/
63
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
"За да постигнем целите си ще влезем в сношение даже и с дявола!"Вл.И.ЛенинКоментара е излишен.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
когато играе парата нищо забранено нямакакто е казано нищо забранено няма в любовтаособено към ако е любов към властта и паритепочти цял мандат никой от народа не е забелязал точно в каквосе изрази социалната политика на БСП и другарчетаот ДПС и НДСВпросто почти нямаше разлика с предното царскоуправлениеа грешка още повече затънахме в корупция и мизериядаже отвън ни лепнаха и този епитеттъпи нещастни импотентни БГ политицистройте си въздушните кулии знайте че един път се живееяжте пийте крадете колкото се може повечече по бързо да ***
61
0
 
0
 
! Отговори
ПИЧА преди 15 години
Я СЕГА КАЖИ ЛЮБИМА КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ БУРБЪТЪ С/У НАЗНАЧЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ,ЧЕ ДА НЕ СЕ УСПЯ И ДА СЛЕЗНА ОТ БАЛКАНА И ДА САТАНА "БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА"?
60
0
 
0
 
! Отговори
ПИЧА преди 15 години
ЩО НЕ СЕ КОАЛИРАШ С МОЯ МАЛКИЯ СЕРГЕЯ ,ТЪКМО ЩЕ ТИ ПАСНЕ НА ХАЛКАТА?ЧЕ НЕ ВЗЕМАМ И СКЪПО ,ТОЯ ДОГАН ВИ РАЗОРИ НЕ САМО ОТ ЗАД,АМИ ОГРАБИХТЕ И НАРОДА СИ ЗА ДА МУ ПЛАТИТЕ СЕКИША!
59
0
 
0
 
! Отговори
Александър Лилов преди 15 години
Ти се вкарваш в некви филми бе - *** май са документални, като кинопрегледите едно време!!!Аз да питам: като как ти си студентче...в Амстердам, брат??? То тва без кинти не става, бе! Или си стипендиант на...некой обръч от фирми, а умник?!!?И къф си ти, да даваш некви квалификации за хората - показвал ги на колегите си - срама на България!!! Абе ***!!!...И...стой си "ЗАД премиерчето", дето си го избрал именно ти и всички други в тая *** държава-извън закона!!!Стой и му пазете ***, че иначе...И не мърси пространството тук повече с помията си!!!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да вземат тебе да забранят най-добре, че да се успокои народа...
57
0
 
0
 
! Отговори
един маскара преди 15 години
Има,драги,когато има принципи,има и още как!..
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ахмет Доган и Сергей Станишев посещават публичен дом.Намират си едно момиче и започва луда орална любов.Първи е Доган минава половин час Станишев не издържа и предлага:- Ефенди, да се сменим малко ?Доган го поглежда и казва:- Че сменете се де .
55
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ДАЙ КОНКРТНОТО СИ МНЕНИЕ ИЛИ ОПРОВЕРГАЙ С АРГУМЕНТИ ТЕЗИ ПЕТТ ТЕЗИ...1. За твърдението, на Догановия премиер, че: - "В Европейския съюз страната ни е в ролята на дежурен виновник...", МАКАР ЧЕ ОТ ТРИ МЕСЕЦА, ТОЙ ВОДИ ТОЗИ СПОР С ЕВРОИНСТИТУЦИЙТЕ И ОЩЕ не е признал личната си вина за спрените пари!!! А ЗАЩО ЕВРОПА СПРЯ ПАРИТЕ - ЗАЩОТО Българската КЛЕПТОКРАЦИЯ, която няма политически цвят, с енергичната помощ на ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЧАСТ ОТ ПАРЛАМЕНТА, КРАДЕ, при това не в Европейски, не и в Световни, а в КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ!!!2. За това ли, че "..."това, което се случва в света се усеща вече и в България, та "това го знае всяко хлапе"..., и САМО Премиера на А.Доганов ОЩЕ НЕ ЗНАЕ, че "това", се нарича Световна (а всъщност Американска) криза и продължава да твърди..., че КРИЗАТА НЯМА ДА ЗАСЕГНЕ БЪЛГАРИЯ...(В същност се самозалъгва, ЗАЩОТО КОЙ ЛИ МУ ВЯРВА...).3. Или за това, че: - "Парите били спрени за това, че нямало проекти..." Премиера на А.Доганов не знае и неразбира още, че: Партийте спечелили избори, чрез УПРАВЛЕНСКИТЕ СИ ПРОГРАМИ и държавните инструменти - Правителство и Парламент, създават в икономиката и обществото "ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА"... ПРИНЦИПА Е МНОГО ***..., ВСИЧКО СТАВА С ПАРИ, А ТЕ СА КАТО ЕЛ. ТОК - ВЪРВЯТ ПО НАЙ-МАЛКОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ... СЛЕДОВАТЕЛНО..., Трябва да се създават ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ ЗА ИНВЕСТИРАНЕ, в отрасли и производства с "НАЙ-МАЛКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ" (ЗА ПАРИТЕ)... А ПРОЕКТИ ИМА МНОГО И САМО ТОЙ НЕ ГО ЗНАЕ!!! ЗАТОВА ТРИ ПЪТИ ДА, НА ИСТИНАТА, ЧЕ ТОЧНО правителството на А. ДОГАНОВ, Е ВИНОВНО, пред цялата ни НАЦИЯ за това, че ПАРИТЕ от Еврофондовете и бюджета, са ОГРАБЕНИ или са отишли в БЕЗПОЛЕЗНИ НА ИКОНОМИКАТА НИ ОТРАСЛИ... 4. Или за това, което знае всяко бебе в България - ФАКТА, че НАЙ-ГОЛЯМОТО "СЪПРОТИВЛЕНИЕ", което едни пари могат да срещнат е КОРУПЦИЯТА. Премиера на А.Доганов, възприе от "патрона" си ТОВА НАЙ-УРОДЛИВО ОРИЕНТАЛСКО ЯВЛЕНИЕ, творчески го доразви и сега, тя избуя у нас в ГАЛАКТИЧЕСКИ РАЗМЕРИ... 5. За това ли че: ...ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ вече е ясно, защо сме НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-ОГРАБЕНИТЕ И НАЙ-ЛЪГАНИТЕ, ЕВРОПЕЙЦИ ЖИВЕЕЩИ В ЕДНА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ!!! А правителството ни е, НАЙ-КРАДЛИВОТО, НАЙ-БАНДИТСКОТО И НАЙ-ЛЪЖЛИВОТО В ЕВРОПА!!! Това обаче се знае и от марсиянците... и затова тези дни пристига, от тях за Мандатоносителя А.Доганов - "ПОДАРЪК" - ИСТИНСКА ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ, срещу ДРЕБНАТА услуга, България да направи с тях СЪВМЕСТНИ КОСМОДРУМИ..., но... това има и едно предимство - след изборите лесно ще изпратим Триглавата ламя - от където е дошла!!!
54
0
 
0
 
! Отговори
manaf преди 15 години
Nqma zabraneni koalicii ,nqma zabraneni sex pozi !Odupvai se ,drugar4e !
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се хвали сам - видя се натясно и си написа хвалебствените коментари!Скрий се с комунистическата си принадлежност!
52
0
 
0
 
! Отговори
бат пецо преди 15 години
Защо иска дебат точно с Борисов!?И защо ДЕБАТ!?
51
0
 
0
 
! Отговори
Пхенян преди 15 години
Това всъщност е един същ - Патриот !Аз от години живея и уча в Северна Корея !Тук мислят абсолютно като Вас !Страхотно !Ще се радвам да Ви видя някой ден !Чувам ,че и в Куба имало пичове като нас !И май във Венецуела ,ама за там нямам инфо...Много сме ,силни сме !
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Всеки строго индивидуално отговаря за себе си. Аз съм в северна Ирландия тука не псуват БЪЛГАРИЯ псуват онези хора дето делят хора. По културния начин им го каза на тези тука. Евала
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Едно свестно момче номер 40 с различен коментар от останалите шушумиги Патриот си моето момче желая ти успех бъди такъв какъвто си браво. жив и здрав