Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас

"Нелепо е да се протестира срещу обществени норми", смята той
21 май 2019 13:50,
59
Джамбазки гневен на протестиращите роми в Бургас
Снимка: архив "Булфото"

Евродепутатът Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Facebook страницата си, който коментира протеста на ромите в Бургас, съобщиха от ВМРО.

Още по темата

"Свидетели сме на безпрецедентен случай, в който циганите от кв. "Победа" – Бургас, излязоха на протест пред Общината, защото от ВиК им спират водата поради неизплатени задължения. Свидетели сме, че за пореден път трябва да важат едни закони за българите и едни за циганите.

Нелепо е да протестираш срещу обществени норми, защото смяташ, че имаш права. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството", казва Ангел Джамбазки.

"Пълна подкрепа към общината и полицията, които трябва да свършат работата си, а именно да потушат този безумен "протест"," допълват позицията си от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
2
 
! Отговори
Мека китка преди 4 години
Обезателно вижте поста от 9 май във фейсбук профила на Денди /Ljubomir Miltschev/ относно плямпалото Джамбазки. За да предизвикам интереса ви , ето кратък откъс: "...по време на обяда се натряска с годечка ракия и почна да ме налита по поляните. Много деликатно дадох разяснение, че милувките му не са ми безразлични, ала предвид политическата му кариера не е препоръчително, защото жълтата преса би била склонна да обобщи, че Джамбазки снима гей порно филми с Денди по поляните на Годеч."
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33Ти наистина ли не разбираш, че ако на тези им бъдат поставени водомери въз основа на принципа, на който ти се позоваваш, това ще бъде само едно отстъпление пред наглостта им.НИКАКВИ ВОДОМЕРИ НА НЕЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ!
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЕ ЗАБРАВЯМЕДобре е направил онзи, който ги е изселвал.Пращал ги е на едно място, над чийто портал е пишело "Трудът ще ви направи свободни".И аз казвам, че трудът ще ги възпита и очовечи, както и образованието, което също е вид труд.
44
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джабазин-е ... първо погледни си търската фамилия второ - ти колко работиш , какво работиш и колко ядеш ? Има ли съотвтствие между работата и яденето ти ? Всъщност, освен да паразитизираш някога нещо работил си през живота си ? И последния ром работи повече от теб !
43
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Играта на доброто и лошото ченге винаги се разиграва преди избори. Лашото ченге спира водата или тока на ромите, започват вълнения и протести и тогава с гръм пристига доброто ченге в ромската махала и обещава че ще пуснат водата и тока, ако ромите пуснат правилната бюлетина в урната. След изборите водата и токът си вървят по старому по ромските махали. А другаря Джамбазки използва случая за да заработи още малко популярност сред оглупелия електорат.
42
0
 
10
 
! Отговори
Бойко обещаваше преди 4 години
До кадара на БКП: И кой им дава безплатна вода и ток? В общините навсякъде са се наместили гербаджии. В правителството също. А кой преди изборите обещаваше полицейски патрули във всяко село? Не беше ли Бойко. Но бързо забрави за това. Сега на есен пак ще обещава същото. Вервайте му.
41
2
 
21
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Време е танковете, багерите и *** (за дезинфекция) да дойдат....
40
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбаски, остави мегафона пред ромското гето и бягай в Брюксел да си вземеш заплатата !
39
4
 
12
 
! Отговори
кадара на БКП преди 4 години
Това са многодетните ромски семейства с безплатна вода и ток!!!!
38
3
 
4
 
! Отговори
НЕ ЗАБРАВЯМЕ преди 4 години
До ПОМНИМКой изселваше ромите!
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39А къде са "големите мъже" ББ и ЦвЦв? Защо те не спрат протеста? И нищо не си спомням да са се появявали или да вземат отношение при нито една подобна ситуация!
36
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде джамбаско отивай да потушаваш протеста вместо да се криеш. Не ти стиска обаче, това не са ти онези бабички, това е работа за мъже
35
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазаковски нещо не е наред с главата. Призовава властите, т.е.себе си да потушат протеста. Ами нали ти си властта бре, нали управляваш.
34
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са партидите на индийците? Може би в Индия?.Ами нали това искат и самите индийци. Сега верно, че е само на плакати, но и държавата не прави нищо за да облекчи процедурата та поне и съвестните между тях да могат да си плащат.
33
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе автоджамбаски, нали си във власта бре нали колиш и бесиш нали ти ковеш законите и от теб зависи изпълнението им кво сега ми се правиш на опозиция и пак се опитваш да яхнеш вълната на народното недоволство. Политически труп си не оправда доверието махай се ще те изметем не само на тези избори ами и на парламентарните
32
1
 
13
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До Анонимен 33Да, така е, само, че се открива партида и се плаща изразходената според показанията на водомера вода. Къде са партидите на индийците? Може би в Индия?
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
има една подробност във фактурата за водата - нарича се загуби по трасето :)
30
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водомер се слага само на узаконена сграда. След като някои нямат водомери, значи живеят в незаконни постройки..Абсолютни глупости. Водомер се слага за да се продава вода. Няма нищо общо със законовата на постройката. Можеш да ползваш вода и без да имаш постройка изобщо
29
0
 
36
 
! Отговори
В и К порядки преди 4 години
За да не е на загуба, В и К разпределя несъбраните дългове по сметките на коректните платци.И какво излиза? Болните, немощни пенсионери с по 200-300 лв пенсии за пълен трудов стаж, плащат сметките на тези яки бабаджанки от фирма "Титан"!Г-да журналисти, защо не ни уведомите какъв е средният размер на месечната заплата във фирма "Титан", дето щяла да престане да събира битовите отпадъци, ако В и К не опрости дълговете на нейните служители?И аз искам така - да потребявам, ама да не плащам!
28
0
 
39
 
! Отговори
Ромите заплашват, преди 4 години
ромите се опитват да изнудват, като заплашват, че след 24 май няма да събират сметта, ако не им бъде опростен този огромен дълг.Но! След като работят в тази форма по чистотата, за която се знае, че плаща добре, защо тогава не са си плащали сметките? Нали са на заплата?