Любен Дилов: Не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз

Той предположи, че вероятно ГЕРБ са готови с кабинета
11 апр 2021 11:53,
104
Любен Дилов: Не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз
Снимка: БГНЕС

Българският народ е изключително мъдър независимо какви смешки си правим на негов гръб и в момента сме в една безпрецедентна ситуация, към която здравната и икономическата криза добави политическа. Това е много хубав тест за тези, които влизат в парламента – или ще се справите, или си отивате. Това каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Любен Дилов.

Според него партията, от която е част, както и "Има такъв народ", имат един силен ход – да предложат едни аргументирани и сериозни кабинети. "Честна игра – предлагаш, пък каквото стане".

Той допълни, че ако не се постъпи по подобен начин, хората пак ще излязат на протести, което ще се окаже страшно за демокрацията.

"Предполагам, че ГЕРБ са готови с кабинета, не знам кой ще бъде премиер, но няма да съм аз", допълни Дилов.

Той сподели още, че в никакъв случай не подценява Слави Трифонов като политик. И добави, че не е сигурен, че някогашното силно приятелство на Борисов и шоумена се е превърнало в неприязън, но той няма да се превръща в посредник между тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Готин тип преди 2 години
Интелигентен, умен, на ниво.. Сал един много грозен недостатък има - жените, по-точно леките, още по-точно най-леките,кухи, без ниво, категория - дъно.
79
0
 
2
 
! Отговори
фъфел преди 3 години
много си смешен-зарязал семейството си ще ми дава акъл-ай сифон
78
0
 
5
 
! Отговори
Мисля си преди 3 години
Само с ирония не се гради държава. Дилов няма нищо общо с обществен ред и отговорност.
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя бок'лук е на нивото на ***'отизма на Тиквата ! Дава интервюта само в медиите на мисирките като тази !
76
1
 
7
 
! Отговори
хах преди 3 години
Фъфльо, фъфльо....то щото се спукаха да ти предлагат да си премиер, ама ти не, та не! ***, че даже и продажник!
75
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
евтин шаман...моля закриите с ръка снимката му...вижте очите му само...ще видите един...нечовек,гробарите до един са такива...енТелигент наследствен...енич.ар наследствен...парата...егото...претенциите да е велик...не можещ да надскочи баща му...да забравим болният...говорещ много и не казващ нищо...такива ни съсипаха животите...алчен ени.ар си мой!!!позор си!!!
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75 Просто Уотсън, увеличили са събираемостта! Данъчната ставка е 20% но сумата върху която се налага данък се е увеличила!
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещастен фъфльо.....
72
3
 
7
 
! Отговори
не знам преди 3 години
До ГЕРБМоже и да иронизираш,но при нашата тотално разрушена икономика да се справяш като Герб си е магьосничество от всякъде!*** не ги познавам,но като им видях магариите през лятото,и загубих всякакво доверие към тях!Ще изчакаме и ще видим!
71
4
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
Са истински финансови магьосници. Сега, когато дългогодишното им управление е поставено под въпрос се замислих и установих, че през цялото време тези хора са строили, и увеличавали заплати и пенсии без да вдигнат данъците и то през три много тежки световни кризи. Това е забележително!
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любо, герберите те взеха за техен депутат, та да ги разсмиваш. Не че си нямат техни министри и депутати, които будят смях: Катето от Пазарджик и Гьорги Георгиев от Голямото село, Марияна Николова от Лъжане ботевградско, Каракачана от Русе,Боил Банов, ексшефката на НС със звучния прякор от ББ, Дариткова, Спасчо Гърнето, майстор на одите и т.н. Ама Любо си е цар на масалите.
69
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тц, тц, тц... като чете човек драсканиците на троловете би си помислил, че това са възвишени благородници с висш морал, а на плиткоумни кибици.А за Дилов човекът може да е член на ГЕРБ, но поне е искрен и никой не изрича даже на ум това, което той казва на всеослушание.Нещастници...
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любен от Бойко Борисов, Дилов отказва да стане премиер.
67
4
 
15
 
! Отговори
@ преди 3 години
Че кой пък иска Фъфльо за премиер? Та милинкия ни успокоява, че нямало да бъде. Нищожество станало популярно покрай баща си и силните хора около него.
66
4
 
9
 
! Отговори
мак преди 3 години
Вярна на герб (отскоро) сачевица може би?
65
7
 
19
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Това незабележимо човече,изобщо не трябва да го отразявате! Те със Слави и Корумбашев,на времето създадоха Студентската програма Куку!Днес 30 г по късно.Знаем нивото на Слави,на Корумбашев И на това Недоразумение! Човек с особен и ексцентричен характер! Той не на празно оплюваше протестиращите срещу властта тогава! Едва сега разбрахме защо го е правил!Мисля че някой,съвсем съзнателно го подсети,да се кандидатира за този парламент! Знаейки,че Слави ще има подкрепата на хората.Дилов е безличен!-:)
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Вальо Джибрата *** ти май не си разбрал, че Дилов е от хората на Бойко Борисов? :))) Тц, тц... Сладур!
63
2
 
15
 
! Отговори
русенец преди 3 години
Ама и тоя Любен Дилайлов чупи рекордите на Май Манолова И на другарката Пръмова по ... политически миграции, аха да кажа политически пр**титуции.
62
6
 
18
 
! Отговори
334 преди 3 години
Нормален продажник.
61
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един Нормален Човек