Изцяло обновеният "Практикер" в Русе отвори врати

С нова концепция и модерна визия магазинът посрещна първите си клиенти
Спонсорирано съдържание | Обновена: 15 апр 2016 09:38 | 14 апр 2016 16:47, Екип на Dnes.bg
Изцяло обновеният "Практикер" в Русе отвори врати
Снимка: Практикер

Изцяло обновеният "Практикер" в град Русе отвори врати. Днес Пламен Стоилов, кмет на община Русе и Тодор Белчев – председател на Съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг", прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината.

"Трябва да разбием традицията хората да купуват от прашни, тъмни магазини строителна техника и материали. "Практикер" е място, където искаме да покажем на всички хора най-доброто от света, но не само от света, но и от България, защото в България произвеждаме много неща и се стремим те да са все повече представени в "Практикер", каза Тодор Белчев, управляващ съдружник на веригата в своята приветствена реч за откриването.

"Практикер" - Русе се разполага в изцяло реконструираната си сграда, като е разширен с близо 1340 кв. м търговска площ. С това общата търговска площ на магазина става повече от 6500 кв. м. Резултатът е просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина.

На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукти на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

За допълнително удобство новият "Практикер" - Русе ще предлага и нови услуги като застраховка "Удължена гаранция" на продуктите и 3D проектиране на бани. Клиентите ще могат да се възползват и от вече познатите им услуги: рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат по-голям брой служители, над 70.

Обновеният "Практикер" отвори врати на познатия, удобен адрес на бул. "Липник" № 10. В приятна и уютна обстановка клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Реконструкцията на "Практикер" - Русе е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма МСК.

 
 


Още по темата: ПрактикерРусе
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации