Fibank дарява 1000 теста за безплатно изследване на COVID-19

Тестовете ще се разпределят между четири лечебни заведения
Обновена: 27 мар 2020 11:21 | 27 мар 2020 11:13, Павел Гълъбов
17
Fibank дарява 1000 теста за безплатно изследване на COVID-19

Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания в борбата с разпространението на коронавируса COVID-19. Благодарение на дарението, направено от банката, общо 1000 души ще получат възможността да бъдат безплатно изследвани за вируса. Тестовете ще бъдат предназначени за изследване на граждани, насочени от личния си лекар.

Още по темата

Общият брой тестове за COVID-19 ще бъдат разпределени между четири лечебни заведения и лаборатории: медицински центрове FiHealth и Neoclinic, лаборатории Бодимед и Рамус. Дарението покрива както разходите за закупуването на тестовете, така и за провеждането им в домашни или клинични условия.

Главният изпълнителен директор на банката – г-н Никола Бакалов – сподели, че ръководството на банката следи динамичното развитие на епидемиологичната обстановка и при необходимост е готово да разшири обхвата на дарението.

Като социално отговорна и обществено ангажирана институция, Fibank е съпричастна с възникналите предизвикателства пред българските граждани и бизнеса в този труден за всички ни момент. Ежедневно работим върху различни предложения, за да можем да приложим необходимите мерки за финансово спокойствие на нашите клиенти, грижа и безопасност за тях и служителите ни. С даряването на тестове се надяваме, че ще помогнем на още българи да бъдат навременно диагностицирани и излекувани успешно“ – допълни г-н Бакалов.

Fibank е първата банка в България, която осигури възможност за отложени кредитни плащания на своите клиенти, както и редица други финансови облекчения. Освен това банката осигурява максимален спектър от услуги за дигитално банкиране, грижейки се за непрекъсваемостта на финансовите процеси, както и максимална безопасност за служителите и клиентите в банковите офиси.


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 2 месеца
Тези тестове са много необходими, а и не са никак евтини, адмирации за дарението. Дано и други компании да се включат, сега е моментът за обединение.
15
0
 
1
 
! Отговори
Miroslav преди 2 месеца
До Don

Банката е отговорна институция и подобни сравнения са излишни, a напротив - трябва да се адмирира участието и подкрепата на бизнеса в подобна кризисна ситуация, в която са засегнати толкова много хора и здравето ни като нация. Освен помощ тук, не знам доколко сте запознати, но банката винаги е била отговорна в подкрепата си и в областите на културата и спорта. Така че нека мислим два пъти преди да съдим и говорим напразно.
14
0
 
1
 
! Отговори
Емилия преди 2 месеца
До Don
В тая държава в нищо не вярваме. Някой решил да даде - ама защо?! Нека поне срещу даренията да не се заяждаме, а да ги приемаме като добра воля и да уважаваме всеки, който е решил да даде.
13
3
 
0
 
! Отговори
Don преди 2 месеца
Банка да дава,не може да бъде.Ако банката нещо дава,означава,че ще си го вземе обратно ,поне двойно. Законни крадци.
12
0
 
3
 
! Отговори
Малонов преди 2 месеца
Благородна постъпка в трудни за всички времена. Дано има повече такива новини в България.
11
0
 
2
 
! Отговори
Todor R преди 2 месеца
Добре ще е да има повече такива щедри и полезни дарения в тази криза!
10
0
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 2 месеца
До Активист на БКП:
Личи си, че си активист на БКП! Един тест PCR тест в лаборатория Рамус струва 120 лв. Значи 1000 теста по минимум 100 лв. прави точно 100 000 лв. А не забравяй, че *** са и единствената банка в България до този момент, която дава възможност на клиентите си да отлагат плащания по кредити и кредитни карти! Друга банка така и не ги последва в тази благородна постъпка.
9
2
 
4
 
! Отговори
.... преди 2 месеца
Страхотен жест от тяхна страна, нека всеки, който може да помогне и нека оценяваме всяка една помощ, вместо да мрънкаме.
8
3
 
5
 
! Отговори
Доктор преди 2 месеца
Дават на частни лаборатории да изместват техни хора и го скриват като дарение....
Какво да ви кажа ...
7
1
 
3
 
! Отговори
Албена преди 2 месеца
В такъв момент всички трябва да се обединим и всеки да помогне с каквото може. Има нужда от такива тестове сега и е хубаво, че са ги дарили. Дано и други компании да се включат.
6
0
 
3
 
! Отговори
х преди 2 месеца
Браво! Всяка помощ е добре дошла в тези съдбовни времена.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кои ще бъдат тествани е ясно Да попитам шефа на щаба Абе генерале нали до вчера тестовете бяха калпави а днес ще проверим наши хора
4
0
 
3
 
! Отговори
Мирела преди 2 месеца
С една дума отговорност! Отговорност в тази безпощадна ситуация, пред която сме изправени и в която човешкото здраве е най-ценно!
3
0
 
3
 
! Отговори
Ню преди 2 месеца
В момента има нужда от това, браво, че от банката реагират адекватно. Колкото повече дарения и помощ в този труден момент, толкова по-добре.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много бедни тия бе пък уж банкери. Съдрани гащи.
1
5
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 2 месеца
Цяла банка 1000 теста !!! САМ Слави Трифонов дари 100 000 лева !!!

Спонсорирани публикации