Мечкофили се събличат голи

Днес в 12 часа пред британското посолство
28 юли 2008 09:35,
30
Мечкофили се събличат голи
Снимка: БГНЕС

Облечени само с имитации на шапки от меча кожа и с нарисувано британско знаме на разголените си задни части, четирима от членовете на организацията „Хора за етично отношение към животните – Европа” (РЕТА) ще застанат днес пред британското посолство.

Те ще носят транспарант с надпис: „По-добре голи, отколкото с мечешки кожух. Стража: Хвърлете кожите!”.

Точно в 12 ч. днес пред британското посолство в София членовете на дружеството за защита на животните РЕТА се събличат чисто голи за да спрат масовото избиване на мечки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 15 години
Ей турчин мръсен.Омръзна ми да чета под всяка статия как обиждаш и плюеш нашия народ.Разбери -ти си турчин, а аз БЪЛГАРИН.ти си чалмосан, а аз еВропеец.ти си резан, а аз нормален.ти си , а аз бял човек.ти режеш *** на жена си, а аз се гордея с моята.ТУРЧИН С ТУРЧИН.***.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
британците се имат за повече от другите хора, защото просто са британци, което само по себе си не е никак малко. Виж ако си българин, например, освен да се срамуваш от генетично увредената си народопсихология не ти остава друго - крадци, престъпници и търпеливи овце - с две думи робска и ибрикчийска психика
27
0
 
0
 
! Отговори
ononimno преди 15 години
evala na tiq kora
26
0
 
0
 
! Отговори
бай преди 15 години
и аз имам кожени обувки, колани и кожени якета; ям месо всеки ден, и ако някой се опита да ме спре да ям месо, ще му прегриза гърлото. НО! - обувките и якетата са от СВИНСКА кожа, а коланите - от говежда; нито едно от тези животни не е убито САМО за да се превърне в дреха, и нито едно от тези животни не е било диво. Отгледани са във ферми точно с цел да бъдат изядени, и кожите им да се ползват в кожарската индустрия. Същото се отнася и за месото, което ям - само от животни, отгледани с тази цел. Да сме рациоанлни е едно, да сме *** и безотговорни и.диоти - съвсем друго. А убиването на диви животни заради кожата е престъпна безотговорност.
25
0
 
0
 
! Отговори
бай преди 15 години
британци, тия мръсни надути пуяци, които по нензайни причини се имат за нещо повече от всички останали нации и за есенция на цивилизацията, през 21 век убиват животни, и то не примерно хамстери и зайци, които се развъждат светкавично, а ценно и застрашено животно; и го убиват не заради някакви икономически интереси - което би било не оправдано, но поне разбираемо - неее, убиват го, за да си правят грозни ШАПКИ. да, господа - много сте цивилизовани. щом кожените шапки са толкова ценни за *** ви традиции и култура, защо не ги правите от мъдете на дядовците си - на тях не им трябват. предлагам кралицата да поведе тази мода!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БРАВО ПИЧОВЕ - САМО ТАКА
23
0
 
0
 
! Отговори
№8 преди 15 години
А ти ще си покажеш ли пред посолството по този случай?
22
0
 
0
 
! Отговори
Lelka_Debelkaa преди 15 години
случайно да знае за изработването на една шапка, колко мечи кожи трябват?Най - малко, 5 - убити мечки. И то не във Великобритания! В Канада естествено. Елизабетката, ще трябва да мине и без тях.Това е мое мнение.Колко са цицали като господари и от Индия всички знаем.Ето ви един линк за Норките. На такава цена не бих носила нищо, кожено!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
are da gi me pred posolstvoto
20
0
 
0
 
! Отговори
№ 8 преди 15 години
Хей, еко ***, протестирайте си за каквато тъпотия си искате. Обаче защо смятате, че единствената ефективна форма на протест е като си демонстрирате п.ърдящите виснали г.ъзове на минувачите? Някой от вас ще ми обясни ли сакралния смисъл именно на такъв вид протест?
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tezi, koito sviriha na koncerta izpolzvat izkustveni koji! i prestani da zlobeesh! omruzna mi ot BG zlobari!
18
0
 
0
 
! Отговори
tr № 8 преди 15 години
Жалкия лигльо, който заяви, че коженото рокерско яке е "гейски атрибут" трябваше да го каже в петък на концерта.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами ако някой друг животински вид, а не човешкия, беше успял да се развие еволюционно, то със сигурност сега те щяха да отглеждат и ядат хора. Така е в природата. По-силният изяжда по-слабия..
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То остава да си въведат и униформа!:)))
15
0
 
0
 
! Отговори
Горска Поляна преди 15 години
Пушете си масури и оставете животните намира!
14
0
 
0
 
! Отговори
ot edin psiholog преди 15 години
kojenite oblekla sa tipichno geiski atribut!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Азиатците като ядат кучета, защо не ги псувате тях?
12
0
 
0
 
! Отговори
кръчмаря преди 15 години
Стига сте се срамували,че сте българи,бе!Ами бъдете китайци или там каквито искате!Къв ви е проблема?А ти,9,използувай аргументи,а не твърдения!Щото твоето е типично гейско мислене!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kato cheta komentarite otnovo se sramuvam, che sum bulgarka. tozi put zaradi takiva kato avtorite na komentari 5 i 8
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
i nie trqbva da se vklyuchim v protesta!