Самозапалилата се жена бере душа в болницата

Пострадалата е с 85% изгаряне
Обновена: 13 авг 2013 14:08 | 13 авг 2013 11:23,
46
Самозапалилата се жена бере душа в болницата
Мястото на инцидента Снимка: Булфото

Жената, която снощи се опита да се самозапали, е с опасност за живота, съобщиха от „Пирогов”.

Тя е на 37 години. Настанена е в Клиниката по изгаряне по болницата. Пострадалата е с 85% изгаряне. Поставена е на апаратна вентилация и е поддържана в медикаментозна кома.

Жената е в тежко общо състояние. Снощи в столичния кв. "Редута" тя се е заляла с бензин и пламнала.  От заведението, пред което се е случил инцидентът, веднага са я погасили и пострадалата е била откарана в „Пирогов”.

Причината за самозапалването все още се изяснява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
tanasy преди 10 години
Каква ли житейска болка прави предпочитана болката от пламъците...?
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
noiakoi moze li da mi kaze kolko struwa operazia( beipast na sarzeto) i srawnata kasa nesto poema li
33
0
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Горката жена!Ибрици мазни на хидроинженера, нали само при предишните се палеха хората и те бяха виновни. Сега кои е виновен - Гея, Бея или новообрязания *** гьотферен сидер ага? Още една от простотиите ви отпадна.Престанете да правите кампания на 3-та коалиция за сметка на трагедията на хората. Мерзавци!гадни еничари, предали Родината!Оставка!Бойкот на медиите на Пеевски!Не на ибрикчийството!да живее България!
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
85%... абсурд да оцелее... Да пази Господ...
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за жената. Много жестока смърт си е избрала. Жалко и за продажните душици в сайта, които заработват за чорбаджиите си тук политически "дивиденти" на неин гръб. И никога повече тиквата на власт!!! Ама никога!! Такова издънване за 4 години във вътрешната и външната политика не сме и сънували за 150 години! Само селЕнията, дето се припознава в образа на "бащицата" и кварталните пияници могат да го припознаят за "свой". Уникална американска марионетка. Уникална в световен мащаб!!!
30
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако самозапалилата се оживее, да си плати лечението и след това да се самоубие.
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам някой политик да се самозапали.Жалко за жената, дано се оправи!
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Геноцида си върви, протестиращите си лаят...ТРЯБВАТ ДРУГИ МЕРКИ!!!
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мисля, че зад трагедията на една човешка съдба стои политика... поне не в днешно време. Каквато и да е причината - жалко за жената! Чудя се обаче, къде е онзи *** - сегашния министър на отбраната, който зимата от телевизионния ефир обяви, че хората се палили по политически причини (едва ли не протестирали срещу тогавашното управление), да ми обясни сега какво става! Човешката трагедия не трябва да се използва за политически цели! *** не трябва да управляват България!
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов все още сънува и мечтае да разтрива ушите на Тато и да си играе на управление,да си хвърка с правителствения и да вози тигретата на сам,на там! Лилето,заспива със спомените на дадо -партизан и омайните му приказки за окрадени мандри,имоти на буржоата капиталисти,и чистия въздух на остров Белене,Куциян и Скравена.Кака Цеца яката стругарка се просълзява от спомена за 9септември и 1 май,когато гордо развяваше червените байряци и призоваваше да изпълним петилетката за 2 години! Ех живот !
25
9
 
5
 
! Отговори
Павлина преди 10 години
До Горо...Прав си, но сигурно си има причина. Днес поне в няколко сайта се твърди, че и двете жени отдавна /разбирай в последните 3-4 години/ са правили опити за самоубийство. С други думи - решили са да се самоубиват по времето на Борисов, но само по една случайност посягат на живота си по времето на Орешарски и тия, които се крият зад него. Гадно е, много е гадно...........
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората са толкова щастливи от СерГея и Орехов, че щастливи поемат към отвъдното
23
5
 
18
 
! Отговори
Симона преди 10 години
Земетресения всеки ден, самоубийства - по две на ден. Какво ли още ни чака, след като допуснахме момата, чалмата и сачмата на власт. Ако не спрем тия кръвопийци, ще го сгрибат и тия след нас...десетилетия наред!!!!
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има начин да се самоубиеш и по-цивилизован начин. Ама, че дивотия, вчера жена се хвърля под метрото, днес друга се пали. Ако тръгна да се самоубивам, то ще е така, че да заспя и да не се събудя. Ама не се тревожете нямам такива намерения. Според мен това е показност-тези жени са наранени и искат да отмъстят на някого. Никаква политика.
21
2
 
9
 
! Отговори
Горо преди 10 години
Винаги ще се намеря шепа в тоя сайт да политизират всяка новина
20
1
 
22
 
! Отговори
аС преди 10 години
За съжаление 85% си е сигурна смърт...Дано Бог и прибере по-скоро душата
19
5
 
5
 
! Отговори
Стивън Кинг преди 10 години
Мисля да напиша роман по случая
18
4
 
16
 
! Отговори
Zdrasti преди 10 години
и да е закъсняла линейката, и да не е ... жената е искала да се самоубие, по-добре линейката да отиде при някой друг, който има нужда от нея.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Towa ne e izhod kogato tshowek reshi dase samozapali,izhoda e mladoto pokolenie da spre imigraciqta po Tshujbini, i dane izpolzwa dumitshkata mainata im na wsitshki az sam si dobre a drugite neme interesuwat a kamoli taq izduhanata.....
16
8
 
7
 
! Отговори
свидетел преди 10 години
линеиката закъсня с поввече от час!!!