Гладна стачка! Последният ход на инвеститорка от "Младост"

Сярова не издържала на тормоза на администрацията след протестите
46
Гладна стачка! Последният ход на инвеститорка от "Младост"
Снимка: Bulgaria On Air

Инвеститорка в столичния квартал "Младост" излиза на гладна стачка утре от 8:45 срещу Столичната община.
Изабела Сярова обясни в предаването "България сутрин" на Bulgaria On AIR, че това е единственият вариант, който й е бил оставен от районната администрация на "Младост", представлявана от районния кмет Десислава Иванчева и от администрацията на Столична община, представлявана от градоначалника Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Инвеститорката твърди, че й е оказван системен тормоз в продължение на три месеца, който се изразява в действието или бездействието на въпросната администрация под формата на непрекъснати проверки, оспорването на актове, удостоверяването на неща, които са ясни и конкретни.

"Най-накрая не излизаме с никакво становище нито от районната администрация, нито от администрацията на кмета Фандъкова", добави тя.

Изабела Сярова е собственик и инвеститор на малко здание в квартал "Младост"1 срещу блок №64, което е отредено за офис сграда в сферата на услугите.

"Бях проверена от НАК, от главния архитект на София Здравко Здравков, от Влади Калинов от ДНСК. Имам всички документи, но бях проверена от Инспекция по труда и всички институции, за които се сетите. Не виждам защо, след като въпросната администрация ми е издала законов нормативен документ, за който съм заплатила 10000 лева - това е само строителното ми разрешение", коментира още Сярова за Bulgaria ON AIR.

Именно строителството на тази сграда беше една от причините жителите на квартал "Младост" да излязат преди месеци на протест срещу застрояването.

"Нерегламентирана група от граждани в продължение на месеци събаряха оградата ми, изписваха ми "Мафия" на строителните площадки, оронваха престижа ми като човек, разстройваха децата ми и цялото ми семейство. Защо прокуратурата не се самосезира, а Столичната община не излезе със становище законни ли се тези действия", попита обаче Сярова.

Тя съобщи, че на среща с главния прокурор е представила подписка от Инициативен комитет, подкрепана от 300 души. Тя е за нарушения по време на предизборната кампания на кметицата на район "Младост" Десислава Иванчева, както и срещу действията на граждани, представлявани, според нея, от районната администрация, които са нарушили конституционните й права.

"Преписката е разпределена и ще бъде разгледана от Софийска градска прокуратура", добави Сярова.

Тя твърди още, че се подправят документи, не се изпращат на адреса за кореспонденция, а се лепят по оградата на строителната й площадка.

"Столичната община налага едно мълчаливо съгласие с действията, които според мен са абсолютно незаконни от страна на районната администрация, делегирайки права от Столична община към Районната администрация, това е най-големият тормоз, който може да ми бъде причинен на мен и на други инвеститори, защото по този начин нямаме право на възражение и директно отиваме в съда, което означава, че обектите ми ще бъдат спрени за 2 - 2 години и половина, ще ми бъде забранен достъпът до тях", коментира още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Марин Славейков преди 2 години
До Anelia StoianovaРазполагам с нотариалните актове как изабела сярова и компания са придобили земята на Стоянка Сергиева в Младост2,където са построени бл.261А-Е/Перлите на Младост/.Изабела Сярова е присвоила и идеалната част земя,която е собственост на наследника на Стоянка Сергиева а именно Мариан Сергиев.Имам желание да се свържем и да поставим на място г-жа "инвеститорката"Изабела Сярова.
41
1
 
1
 
! Отговори
Марин Славейков преди 2 години
До Десислава ЗафироваРазполагам с нотариалните актове как изабела сярова и компания са придобили земята на Стоянка Сергиева в Младост 2 бл.261 Перлите на младост.Последно Изабела Сярова е присвоила идеалните части земя,които се полагат на Мариан Сергиев наследник на Стоянка Сергиева.
40
1
 
3
 
! Отговори
Десислава Зафирова преди 7 години
До Anelia Stoianova Здравейте , Анелия ! Най - вероятно се познаваме , щом знаете толкова подробности относно случая със откраднатите ни имоти. Ще ми бъде приятно да се свържете с мен , лично !
39
1
 
9
 
! Отговори
Anelia Stoianova преди 7 години
Може ли някой да ми разясни, след като имаш генерално пълномощно, можеш ли да се облагодетелстваш, например да си вземеш имоти на довереника си, уж си ги купуваш, ама без да плащаш и без да разбере довереника ти какви си ги вършил.Според мен това е доказуемо, нали трябва да се преведат пари по банков път.Нали така Г-ЖО ГЛАДУВАЩА ИНВЕСТИТОРКЕ. След време човек заплаща всичко, което е сторил на другите!Върнете си имотите на собствениците на Стоянка Сергиева.
38
1
 
9
 
! Отговори
Anelia Stoianova преди 7 години
Г-жа Фандъкова, свалям Ви шапка, остава само да проверите в регистрите как ГЛАДУВАЩАТА ИНВЕСТИТОРКА е придобила тези имоти?
37
1
 
8
 
! Отговори
Anelia Stoianova преди 7 години
Клетата гладуваща дано се затрие тя и целият й род. КРАДЦИ НА ЧУЖДИ ИМОТИ, колкото и църкви да построиш не можеш да изкупиш греховете си към Стоянка Сергиева, открадна от болната жена всички имоти в Младост. Възрастни хора успяха да осъдят нея и майка й, за опит да откраднат апартаментът им в София. Не мога да повярвам в каква държава живеем, УНИКАЛНА ДЪРЖАВА. Могат да ти продадат или откраднат имот безнаказано!
36
1
 
9
 
! Отговори
Софшя преди 7 години
Каква инвеститорка, какви пет лева. Тя е откраднала имотите на хората. Затова ли построи църква да се моли за греховете си. Ще дойде Видов ден и децата ѝ ще плащат за греховете ѝ! А може и до десето коляно!
35
1
 
8
 
! Отговори
Лион преди 7 години
Трябва да се борите с тази престъпница "АДВОКАТ ИЗАБЕЛА СЯРОВА"
34
1
 
3
 
! Отговори
Десислава Зафирова преди 7 години
Не съм ' анонимен'
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВсичко , което е наследило семейството ми , вече е собственост на г-жа Сярова.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лион Според Изабела - грехове няма ! Каза на мъжа ми , че няма 5 минути трудов стаж и не заслужава имотите , които е наследил !
31
1
 
6
 
! Отговори
Десислава Зафирова преди 7 години
До АнонименЗдравейте ! Осъдили са я преди години и това и е послужило за урок ! Тогава е било дарение и са и го взели. За съжаление , след това е започнала да краде с "покупко-продажби" за да не може наследниците да я съдят ! Стоянка почина и Изабела ни изпрати при нея - да я попитаме .....
30
1
 
7
 
! Отговори
София преди 7 години
Прокуратурата трябва да се сезира за всичките й кражби на имоти! Трябва да се преследва тази лъжеинвеститорка, така както се преследват престъпници!
29
1
 
5
 
! Отговори
Лион преди 7 години
С тази показност на СТРАДАЛНИЦА не можеш да изкупиш греховете си към Стоянка Сергиева и роднините й ГЛАДУВАЙ! ГОСПОД ДА ТЕ СЪДИ ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз знам, че имотът е на Стоянка Сергиева и "адвокат"Сярова гладуваща си го е прехвърлила на свое име и не само този имот.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази г-жа Сярова е откраднала имоти от една възрастна жена, на която се е представила като адвокат и й е поискала генерално пълномощно, уж да й оправи земите и познайте, прехвърлила е имотите в Младост на свое име и на цялата си рода. Тя е от Перник какво търси в Младост? Майка й Лалка Сярова причаква възрастни хора пред Общини и поземлени и предлага услугите на дъщеря си, да им оправя имотите. Те двете са се питали да вземат апартаментът на възрастно семейство, доколкото знам са ги осъдили.
26
1
 
7
 
! Отговори
Десислава Зафирова преди 7 години
Мястото никога не е било общинско . Собственост е на Стоянка Стоянова Сергиева и "гладуващата" го е откраднала от нея !!!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До txГладуващата - Изабела Сярова е сестра на Иванина Сярова-Фатух, която пък е съдружничка на Юлиян Димов, а за последните двама има доста информация в интернет пространството, свързани с разни далавери, рушвети и мафиотски истории. Та дали теренът е придобит законно?! Същата гладуваща миналата година влезе да сече и в парк "Въртопо" до кв. "Мусагеница", където също имала имот, но гражданите я спряха. Дали и е чиста работата, а?
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До nkavrakovСамо за твое сведение зона между блок 64 и 70 където трябва да се строи "сградката" на този мастодонт е била периферия на София 1974г ;) Сиреч - мнооого отдавна там е застроено и презастроено ;)
23
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От коментарите става ясно защо родината е в това състояние. Лошите инвеститори да мрът, народната кметица да направи квартала зелен. Само дето лошите инвеститори са тези дето дават заплати и плащат данъци за да се движите по улици и да имате някакви пенсии...