Кои софийски квартали ще са без вода във вторник

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
13 фев 2017 14:28, Анисия Иванова
0
Кои софийски квартали ще са без вода във вторник
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването някои части на столицата на 14 февруари (вторник), съобщиха от дружеството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Ковачев", Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Христо Ковачев“ - от ул. „Бели Искър“ до ул. "Искър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христо Ковачев“ - ъгъла с ул. „Бели Искър“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Никола Петков“, кв. "Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Никола Петков“, ул. „Войводина могила“, ул. „Дамяница“, ул. „Кореняците“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул.“Никола Петков“ ъгъла с ул. „Любляна“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 329А, жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района по ул. "Цар Симеон“ - от бул. „Константин Величков“ до ул. „Димитър Петков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Димитър Петков“ и ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“, жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Перник“ - от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Перник“; по ул. „Позитано“ - от ул. „Перник“ до ул. „Димитър Петков“.  При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул.“Перник“ - ъгъла с ул. „Позитано“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Охрид“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Охрид“ - от ул. „Калофер“ до ул. „Опълченска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул.“Свищов“ ъгъла с ул. „Охрид“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велбъжд“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Велбъжд“ - от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Станислав Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул.“Велбъжд“.

Заради пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Суходолска“, кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 8:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Горна баня“ - по ул. „Бойчо Бойчев“ от ул. „Николай Хрелков“ до ул. „Околовръстен път“, ул. „Подлозище“, местност „Подлозище“
кв. „Суходол“ – ул. „Горни Смърдън“, ул. „Смърдън“, ул. „Веселин Бешевлиев“, ул. „Траян Танев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Траян Танев“ и ъгъла с ул. „Горни Смърдан“.

Поради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Св. Св. Кирил и Методий“ с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Горник“ - от ул. „Гороцвет“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“; по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ - от ул. „Люляк“ до ул. „Искра“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на "Св. Св. Кирил и Методий“ №10 – пред училището.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари