Кучета продължават да тормозят блок в "Сухата река"

Съседи обвиняват собственичката на един от апартаментите
22 дек 2020 23:30, Красимир Ангелов
15

Жители на столичен блок в "Сухата река" са в безизходица. След поредна проверка на място от институциите, се оказва, че няма решение на проблема със системния тормоз от кучешки вой и лоша миризма. Съседите обвиняват собственичката на един от апартаментите, че отглежда няколко кучета, без да се грижи за тях.

Поредната проверка по сигнал на живеещите в жилищния блок направиха представители на полицията, Столичния инспекторат, Общината и Областната дирекция по безопасност на храните.

"Установи се, че няма никой на адреса, който да отвори, кучетата са вътре. Този път се установи, че има аромат от живеещите, без да излизат навън, животни", каза Мария Маринова от отдел "Екология и озеленяване" район "Подуяне".

А живееща жена в блока коментира, че кучетата се гледат в абсолютно нехигиенични и нехуманни условия.

"Те не се извеждат, вътре не се почиства в самия апартамент, урината и фекалиите се стичат направо долу в долния апартамент. Дотам се е стигнало, че съседите от долния апартамент са се изнесли от жилището", добави Веселина Николова пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Съседите припомнят отново и за многобройните сигнали.

"Многократно са събирани подписки, пращани са в Общината, сега хората от Столичната община и от местната община са реагирали вече сериозно на проблема", допълни Веселина Николова.

Мария Маринова добави, че сигналите са 2 или 3 - 2 към Общината и 1 към "Екоравновесие".

"Никога не сме допускани вътре в апартамента, само до вратата", каза още тя.

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
7
 
! Отговори
65 преди 3 години
Съседите от долният етаж щом са се изнесли е сериозна работа. Никой не може да влезне в апартамента и?? Глупости.Иднат баретите посред нощ, привеждат апартамента в чист вид и готово. На сутринта в медиите се извиняват, че е станала ужасна грешка.Вместо дрога са намерили кучета
12
1
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Още преди 15 хиляди години човекът е разбрал, че ако вземе малко вълче и го храни, вълчето се превръща във вярно куче. Обаче го има и обратния процес - кучета, оставени без храна и подслон, подивяват и вълчите инстинкти заговарят в тях. И когато станат глутница, може да стане страшно, особено зимно време. Мен лично ме е гонила такава глутница кучета една зима в краен квартал (Бенковски).
11
1
 
7
 
! Отговори
Фалшива новина преди 3 години
Не кучетата тормозят съседите, а собственичката на апартамента.
10
4
 
6
 
! Отговори
Евгени преди 3 години
Бившата ми въртеше любов с още 6-***,докато беше с мен-2ма нигерийци,2ма афганистанци,*** и ***,после разбрах де-бяха й направили zадника на трески от еббане.Тя беше от Сухата Река.....
9
1
 
7
 
! Отговори
Еврогей преди 3 години
Държавата на импотентите...
8
11
 
1
 
! Отговори
Мери преди 3 години
Много се разглезихте бе БГ - Европейци. Всичко освен собствената снобария е арогантност ви дразнят. Лош материал.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми що не ги тричат?
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отишли институциите, но не влязли?!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Откъде накъде ,,не е възпитано,, да се говори с маска?В кой век живеете?А от репортажа е ясно,че и с противогаз ще ходят заради миризмата.
4
2
 
22
 
! Отговори
Вече преди 3 години
на първо място в ЕС са кучетата, после гейовете. За тях трябва да се говори като за богове. А влязохме в ЕС заради някакво свободно движение на стоки, работна ръка и придвижване.
3
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези ненopмалници някой трябва да им обясни, че най-малкото не е възпитано да се говори през маска, особено пък по телевизията.
2
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като видиш как се казва квартала и ти е ясно какви хора живеят там.
1
6
 
10
 
! Отговори
тая отпред преди 3 години
На тази там, първата активистка да вземат да и обяснят КАК СЕ НОСИ МАСКАТА! Тя не се ли усеща, кво ли, или пък така изразява някакъв своеобразен протест срещу маските?...