Джип се заби в патрулка до Песнопой

Ударът се размина без пострадали
Обновена: 30 мар 2015 21:27 | 30 мар 2015 21:26,
10
Джип се заби в патрулка до Песнопой
Снимка: Dnes.bg

Джип помля хисарска патрулка на главния път между Карлово и Пловдив в участъка до Песнопой. При инцидента за щастие няма жертви и пострадали, предаде репортер на Dnes.bg.

Патрулната кола пътувала към местопроизшествие в Песнопой, където автомобил е излязъл от пътното платно.  В момента, в който полицаят намалил скоростта и дал мигач за отбиване от пътя, джип със старозагорска регистрация връхлита отзад полицейския автомобил.

Според катаджиите, шофьорът на джипа не е спазил необходимата дистанция и това е една от причините за катастрофата.

Полицаи от Районното управление в Карлово са взели проби на своите колеги от полицейския участък в Хисаря и са извършили необходимите следствени действия.

В ранния следобед с помощта на пътна помощ полицейският автомобил беше преместен от пътното платно. За кратко движението на пътя Пловдив-Карлово беше спряно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: карловоПеснопой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
Куките са набили рязко спирачки и джипа няма накъде - натресъл се отгоре им. Обаче сега не бил спазвал дистанция... е как да я спази като тия спират рязко, което е забранено и се води за нарушение (предпоставка за ПТП) . Тез сините човечета нещасни никога за нищо не са виновни. Еб*хти държавата гадна
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе песнопой да става!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така става,когато искате да хукнат след като им е подаден сигналът, на господата. Сложете по една жена дежурна, да им каже нежно Мише, Гоше, ставайте милички,сигналче има душици спящи. Защото те краката им схванати от сън,ръцете изтръпнали, не знаят къде се намират, вие искате с кола да гонят бандити и да посещават произшествия.