Големи опашки на турско-българската граница

Властите в Турция не изискват PCR тест за влизане
17 окт 2020 16:32, Анисия Иванова
34
Големи опашки на турско-българската граница
Снимка: БГНЕС

Големи опашки се извиват на турско-българската граница, преминаването на границата при ГКПП „Капъкуле-Капитан Андреево“ отнема часове.

Причината е, че много българи използват двата почивни дни, за да посетят нашата югоизточна съседка. Обикновено целта на тяхното пътуване е близкият град Одрин, където пазаруват, а някои разглеждат и свързани с българското минало исторически паметници като църквата „Свети Георги“.

През последните седмици Турция се превърна в една от най-любимите дестинации за пътувания на нашите сънародници, защото тамошните власти не изискват PCR тест за влизане, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мислех че чакат за визи пред руското посолство, а те чакали да влезнат в Турция. Днес Ердоган окончател го заби в мекия *** на Путин. На съвместната пресконференция със Зеленски заяви че Турция е готова да окаже всякаква помощ на Украйна по въпроса за Крим и Донбас. Нещо което заяви и на азербайджанския президент Алиев във връзка с Нагорни Карабах. Турският лидер заяви още, че поддържа суверенитета и териториалната цялост на Украйна която е нападната от агресора Русия.
14
7
 
5
 
! Отговори
Мухаха преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 19Цитирам написаното от теб:"Разлика Между Корана и Обикновен Грип - Няма"ха-ха-ха!!!Няма да има девственици в рая за теб! Само Бай Ставри!Ха-ха-ха!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има хора по природа са злобниняма щастие за такивамозъка
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1В нормални количества колега,няма кой да те тараши! АКо си решил магазин да зареждаш тогава да!
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой изглежда е впечатлен и се чуди: Що така бе ?! Щое таз голема опашка на границата? Били сме спестили три пъти повече пари при управлението на Тиквун,инвестициите до небето,цъфтим и връзваме отсекъде....-Ми щото у държавата на Ердо,дека лирата пада ежедневно и е 29 ст.сичку за ежедневието е поне 2 пъти и половина по-ефтинджос,колкото у прехвалената Боколандия и на ***,дека подарева стари календари и килими трета употреба!
10
7
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Себестойността на Една Ракета Въздух - Въздух в Турция е 12 000 ( дванадесет хиляди долара) , Американците продават подобни с по - слаби показатели и в ограничено Количество за 1 200 000 ( един милион и двеста хиляди ) - Едната ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИзводите ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСи ги направете СамиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
9
8
 
11
 
! Отговори
Не съм Ястреб преди 3 години
Наскоро по интернета видях една снимка на турски танк в Сирия, развяващ коджаман ти ми турски байрак и под снимката надпис на ингилизски - "Посетете Турция, преди тя да ви е посетила!"Така че комшии посетете Турция! Преди тя да ви е посетила!
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турция ни е добър търговски партньор един злорадства не разбирам защо?
7
9
 
9
 
! Отговори
Hayvani преди 3 години
Хайваните за един литър зехтин ще направят голяма беля. В Германия Меркел призова хората да не излизат. Тук всеки си ходи където иска, барове, бардаци, Турция. Ще ни излезе през носа.
6
0
 
0
 
! Отговори
помашки мелез преди 3 години
Ха-хаФ ли съм?
5
8
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Един метър плат струва - 2-5 лева,Да ушият нещо струва още толкова,Пък ти *** да напълниш Джоба на Европееца - Щом имаш Излишни Пари ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
4
0
 
10
 
! Отговори
xaoto преди 3 години
До До 1минах през капитан андреево с пълен багажник сирене ,кашкавал и тн .проблеми никакви ,
3
2
 
9
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
До До 1Няма проблем да се изнасят храни от Турция. Забраната е да се внасят.
2
1
 
16
 
! Отговори
От 2 да уточня преди 3 години
храни от животински произход. Всичко друго може, а сега при курс на лирата от 24 ст. е направо без пари. Само не знам дали не са дигнали цените.Купувайте от борсите, там е най-евтино. За качеството няма да говоря.Напр.Персил или Ариел 4,2 л. 45 т.лири и по цена и качество превъзхождат тези в България.
1
1
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Вярно е за качеството на храните, но са забранени за износ. Вариантът да минеш е с автобус, докато колите яко се тарашат от нашите полицаи.