Баскетболен кош падна върху момче във Враца

То е с тежка черепно-мозъчна травма, откарано е в "Пирогов"
3 юни 2022 13:43, Елка Василева
13
Баскетболен кош падна върху момче във Враца
Снимка: архив, БГНЕС

Баскетболен кош падна и рани тежко 16-годишен тийнейджър във Враца, съобщи bTV. Инцидентът е станал в четвъртък.

Момчето е с тежка черепно-мозъчна травма, транспортирано е в "Пирогов" за лечение, където лекарите се борят за живота му. Детето има седем фрактури на главата.

Какво точно се е случило не е ясно, но баскетболният кош се изтръгва от земята и пада върху детето.

Полицията и спешната помощ са реагирали бързо, момчето е реанимирано на място.

Ръководството на училището, в чийто двор е станал инцидентът, за момента не коментира случилото се.

По случая е образувано досъдебно производство, причините за инцидента се изясняват.   

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТова дали е нахлул или не няма никакво значение ако не е бил той е щял да бъде някой който играе баскетбол в учебно време. Даже не овисна на коша хвана се за него и същата секунда се срути говоря като човек който е бил на мястото. Не знам за какъв затвор говориж като това много ясно е непотдържано съоражение. Не знам колко може да е *** един човек честно.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А помните ли падналата футболна врата, която уби дете и т.н. Безотговорността на управляващите и глупостта на подрастващите е потресаваща. И като след дъжд качулка ще се правят експертизи на всички спортни съоръжания във Враца (само?)...
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хулиган събори баскетболен кош и ще плати разходите за унищожената училищна собственост. Нелегално е нахлул в училищния двор, затвор 2 години.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой проверява ли ги тези съоръжения. От 40 години не са поглеждани камо ли да са проверени. Ръждата ги е изяла тоално. Родителите на детето да съдят общината за немърливо отношение към задълженията си. Въпрос на времее да започнат да падат и високоволтови стълбове. Боядисвани са за последно със сребърен феролит преди 35 години от моята бригада.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време си поправяхме кошовете на игрището сами и винаги се намираше някой умник след 2-3 дни който да се засили да виси на коша и да го строши! Ако основите не са хванати здрави се катурва и целия кош - също сме го виждали. Това не е NBA, а обикновени кошове за деца! На тях пише да не се виси . Явно този е бил голям капацитет, щом дори не е успял да се отмести от падащия кош, а сме го виждали десетки пъти като деца, без да има жертви. То не е като на компютъра да натискаш 2 копчета!
7
2
 
9
 
! Отговори
Петък преди 1 година
Мдааа, най вероятно ще забранят баскетбола.
6
9
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Пак ли звездите ти говорят?
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
basketbolno tablo se kayva//ama u nas edni jurnalia
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пич, или ако кошът е стар и ръждясал и едва се крепи. Щото масово детските места за игра са в плачевно състояние - бетонирани, мръсни, с остарели съоръжения по на 30+ години. Децата играят на тези опасни места, защото нямат избор. И с много сарказъм да кажа - дано сега заради бежанците и това да оправят, че те да могат да ползват качествени съоръжения! Защото за нашите деца средства никога не се намират!Господ да пази децата! Дано момчето се възстанови напълно!
3
6
 
14
 
! Отговори
Пич преди 1 година
"Какво точно се е случило не е ясно" :) Ами можем да предположим какво се е случило. Обикновено се случва, ако се окесиш на коша да висиш с две ръце. Особено ако няколко дечица го направят едновременно. Или ако го удряш и ръчкаш по други начини ;)
2
7
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
грозен *** гробарски и това ли политизира, нямаш срам
1
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
радево време ейййййй