Ford показа новия флагман на F-Series

Пикапът ще се предлага с избор от бензинов и дизелов мотор
Обновена: 13 мар 2012 14:39 | 13 мар 2012 14:33,
3
Ford показа новия флагман на F-Series
Снимка: AutoMedia.bg

Цените на бензина не спират да растат, но въпреки това Ford продължава да продава успешно пикапа F Super Duty. Компанията показа и най-новото поколение на своя флагман - F-Series Super Duty Platinum.

Засега от Ford не са обявили цени на новата версия на пикапа, който е най-продаваният автомобил в САЩ. Все пак бе уточнено, че F-Series Super Duty Platinum ще бъде най-скъпата версия на автомобила.

Това означава, че той ще струва повече от досегашния флагман F-450 Super Duty King Ranch, чиято цена е $64 030.

"F-Series Super Duty Platinum e последното превъплъщение на нашия луксозен пикап  - заяви при представянето маркетинг-мениджърът към подразделението F-Series Super Duty Брайън Ратсбърг. – Той има набиваща се на очи външност и огромен пакет опции, благодарение на които сме убедени в неговия успех на пазара”.

Версията F-Series Super Duty Platinum ще се предлага единствено с кабина с 2 реда седалки. Бъдещите собственици на пикапа ще могат да избират между два двигателя – 6.6-литров дизел Power Stroke с мощност 400 к.с. и бензинов V8 с обем 6.2-литра и мощност 385 к.с.

Флагманът е с нова хромирана решетка на радиатора и 20-инчови джанти. С хром са покрити дръжките на вратите, огледалата и други елементи.

В интериора са използвани скъпа кожа и дървен материал. Има нова ниша за съхранение на вещи, която предлага два USB изхода, слот за SD-карта, както и изход за зареждане на мобилни телефони и други цифрови устройства.

Освен това седалките на пикапа могат да бъдат нагласени в 10 различни положения, педалите може да се регулират, има и камера за движение на заден ход. Машината разполага и с със системата MyFord Touch, в която влиза навигация с 8-инчов сензорен дисплей.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ford
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първото изречение ме потресе....! Кои цени растат бе умници, в Щатите ли? Колко долара е галона там!?!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zver!!!!!
1
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
грозно as usual .... ако искам камион ще си купя поне истински