Така се прави кола българско производство

Първите автомобили на Great Wall в снимки
Обновена: 13 мар 2012 14:52 | 13 мар 2012 10:10, Красимир Ангелов
246

Снимка: БТА

 

Наскоро откритият завод на Литекс Моторс край Ловеч вече произвеждат автомобили с китайската марка Great Wall. По колите работи екип от млади и квалифицирани българи.

При пълен капацитет на завода от 50 000 автомобила годишно в него се очаква да бъдат заети близо 2000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
rosi преди 12 години
AMA KAKVA E ZENATA,TO NALI TAZI KOLA NE SE PODARIAVA
210
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 12 години
Да им имам мечтата,да! Вместо да си вземеш няква яка нова кола на сносна цена, си караш смотаните стари голфове до живот. Да подкрепим БГ колите, това е голяма работа хора!:)
209
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мързелите хейтват, а способните се радват че и в България започва да се произвежда нещо наистина високотехнологично.За неспособния няма хубаво, той иска всички да са като него
208
0
 
2
 
! Отговори
софиянски шоп преди 12 години
до240....и да е гоуф ***,гоуф,гоуф,гоуф....това е мечтата на идиотовете чалгари,да ги е---ем у га....зо..........
207
0
 
4
 
! Отговори
!!! преди 12 години
На вниманието на всички псевдоспециалисти: БГ колите са много добри по всички обективни показатели на индустрията краш тестове, сертификати за ЕС и оборудване. Освен това цената им е без аналог у нас. Всичко останало са глупости на болни мозъци и хейтъри. Как да се оправим като мечтата на живота ни е да караме 20-годишен германски автомобил 4-та ръка?
206
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По какво по-точно познахте, че са китайски *** колите? Вижте, че са покрили краш тестове и цяла Европа ги одобрява за продажба. Наистина има българи, които ги е яд, че ще правим качествени коли в този завод до Ловеч.
205
0
 
9
 
! Отговори
Д. преди 12 години
Работни места за роби? Това са млади хора, които работят бяла работа и произвеждат високотехнологичен продукт автомобил. Да не говорим, че резултатът от труда им покрива ЕС стандарти колко от вас мрънкачи могат да кажат това за себе си???
204
0
 
7
 
! Отговори
крапец преди 12 години
От самото начало следя всичко което се пише за тези коли, включително и в чуждите сайтове където мога да вляза.Никъде не прочетох толкова глупости такова оплюване на тези автомобили.Само в нашите.Навсякъде се отнасят с уважение към тях.Моето мнение е че това е една прекрасна и достъпна кола за нас.С най голямо удоволствие ще си я купя.Но се сещам за обещанието на Симеон Дянков.Който каза преди време- че ще се дават по 2500 лева на всеки който си купи нов автомобил.Кога ще започне това?
203
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искрено се веселя, когато прочета някое надменно писание на тъпо мързеливо нашенче за китайците. "Евтина работна ръка"? Каква работна ръка си, бе *** - виждам часовете, в които умуваш във форума. По това време работната ръка работи! Вземете и си напишете, ако щете татуирайте си: "Китайският народ е древен, работлив и мъдър! Бъдещето им принадлежи. Японската култура е провинциална китайска култура."
202
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
работното място си е работно място, независимо дали сглобяваме полуготови коли от китай, мерцедеси или правим клечки за зъби..всички допринасят за по-висок стандарт, от които отчаяно се нуждаем. Ама така е като повечето ни сънародници са комплексирани чалгаджии с БМВ на десктопа и ръждив 20-годишен опел пред блока. Значи като работим, сме роби, така ли? интерестно мислене на мързелив индивид. Е, сега сме една от най-неробските държави в ЕС със 12% неробско свободно население.
201
0
 
10
 
! Отговори
Диму Боргир преди 12 години
Какви роби, какви пет лева??! Подобни коментари ме карат да се срамувам че съм българин. Ти изобщо какво знаеш за Китай, поне на картата виждал ли си ?България не може да пекне и да изгрее, защото 70% от българите се едни зли, мързеливи, завистливи и мрънкащи човечета, които вечно чакат някой да им оправи бакиите, да им измете пред блока и да работи вместо тях.
200
0
 
17
 
! Отговори
До 231 преди 12 години
Ти защо реши, че китайците са по-долна нация от нас? Ние въобще нещо да сме постигнали, че се произнасяш с такова презрение?
199
0
 
0
 
! Отговори
до 217 преди 12 години
Няма по-лесна смяна на ангренаж от тази на Паст/Ауди с надлъжен мотор. Тия чудесии със свалянето на предницата са работа за точно 15 минути сваляне и 20 качване. После сядаш на столче отпред и работиш като бял човек и всичко ти е лесно достъпно. Предницата се сваля с 10 болта. Иначе "майсторите" много обичат да разправят колко е трудно и да бичат зверските цени. Ако не ти се сваля не задължително. Може само да се изтегли 10 см напред и пак да работиш. Ама не си заслужава зора да бъркаш на тясно
198
3
 
8
 
! Отговори
Диму Боргир преди 12 години
Ето нещо за злите човечета. Краш тест на един от моделите на GW. А дано спрат да леят помия
197
20
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Вие представяте ли си...китайците си пращат *** тука да им ги сглобяваме, респективно нашата работна ръка е по-евтина от тяхната. Отвратително просто..
196
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Далаверката не е на гришката ,а е на бившия тахi driver сега банкер на бг.И кехномаркет,и китайчета,и тефоните,и медиите,и тотото,и други занайни и незнайни далаверки са на тази ТБ
195
2
 
6
 
! Отговори
KOSAN преди 12 години
Струва ми се пазарът ни е твърде надценен. 50 000 коли на година просто унас и половината няма кой да купи.
194
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Цв.Василев се качи да го возят на тез *** ще приема ,че това са автомобили.
193
4
 
3
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Наскоро тук, пак в този сайт, имаше статия че, китайските селяни взимали повече от българската минимална... Това е доказателството- евтина работна ръка... Ще се наложат, колкото джиповете от влашко на времето... Някаква делаверка на Гришата е това, за съжаление!!! Олигархия!
192
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, Браво, Браво! Дано да се наложат в региона.