Заложна къща дава награда от 174 хил. лв. за информация за обир

София Комерс Заложни къщи АД обяви парична награда за съдействие за разкриване на извършители на обир
1 юли 2008 14:54,
7
Заложна къща дава награда от 174 хил. лв. за информация за обир
Снимка: Dnes.bg

София Комерс Заложни къщи АД обяви парична награда за информация и съдействие, довели до връщането на откраднатите вещи и парични средства от обекта на дружеството в Нова Загора, съобщи София комерс чрез „Бюлетин Investor.bg“.

Размерът на наградата е 50 на сто от тяхната стойност, или 174 хил. лева. Наградата важи и за органите на МВР.

Припомняме, че в петък бяха откраднати 14 килограма злато и 67 000 лева от обекта на компанията в Нова Загора. От компанията съобщиха за Investor.bg, че откраднатото имущество не е застраховано, тъй като изискуемите премии за целта са големи.

Днес привилегированите акции на дружеството отстъпиха с 4% до 5,52 лева при обем от 220 прехвърлени лота. С обикновените акции нямаше сделки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Губернатор преди 15 години
Излъжете лъжците, окрадете крадците. Откраднатото са го спечелили в троен размер още при придобиването. Само бой за лихварите.
5
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 15 години
a dano vsi4ki deto pliuvate vi se naloji to4no ot tam pari da iskate,olio da vi popari,prosqci zaluhavi
4
1
 
0
 
! Отговори
Румен преди 15 години
Като правят документни измами, за какво търсят помощ от хората?Преди време им бяха откраднали друго злато от банка в София!Май сами си ги крадат и както казва народа: "Крадецът вика най-силно дръжте крадеца!"Много е интересно тия пари как ще бъдат отчетени пред данъчните и дали няма да ги получи някое подставено лице или сестрата на някой служител!?Данъчните трябва да ги разследват как дават заеми срещу ипотека в името на техни служители (като частни лица) !!!Големите гяволи с голям к*р ги е*ат!Бъдещето е пред всички, които имат да си връщат на София Комерс за измамите им !!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
"Хората" въобще не дават половината от стойността,защото 14 кг. злато и 67 хиляди сухо са си доста пари.......най-вероятно работата е свършена от някой от крадците,от които те самите купуват крадена стока ама това са сигурно поне 20-30 човека......Хак им е ! Добър и майсторски удар!
2
0
 
0
 
! Отговори
Бисер преди 15 години
Абе селски,абе "МАХНО",върни се първо във втори клас да се научиш на четмо и писмо и тогава изразявай некомпетентното си селяндурско мнение!Освен това,четеш между редовете.Хората ти дават половината от стойността на заграбеното.***!
1
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
<<< Заложна къща дава награда от 174 хил. лв. за информация за обир>>> ТЕЗ НАИСТИНА МАЙ СЕ ДЪНЯТ С ТАЯ ГЛУПОСТ?? ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО НО НЯМАТ МАЙ УМ ДА КАЖАТ ПОНЕ 150- 160ХИЛЯДИ КАКВА Е ТАЯ ЦИФРА ЗА НАГРАДА ?? ТОВА МОЖЕ ДАГО РАЗБЕРЕ САМО ЕДИН ПОЛИЦЕЙСКИ АНАЛИЗАТОР <СЛЕДОВАТЕЛ> И ДА СХВАНЕ ЗАКАКВО ИДЕ РЕЧ АМА НЕЙСЕ? Я ПОПРАВЕТЕ НАГРАДАТА НА 170 ХИЛЯДИ. НО Е ЯСНО ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ДАДЕ ИНФО ?? ТЕ СИ ЗНАЯТ :) ХИХИХ СТУЖАРСКИ НОМЕРА СИМПАТЯГИ :п