Психиатър с отворено писмо до СУ заради действията на Стойчо Стойчев

От Софийския университет се въздържаха от коментар
19 авг 2020 19:39, Красимир Ангелов
97

Психиатърът Цветеслава Гълъбова излезе отворено писмо до Софийския университет. Причината - действията на политолога и преподавател в Алма матер Стойчо Стойчев по време на блокадата на бул. "Ситняково“.

Размаханият среден пръст от Стойчев по време на блокадата пред Румънското посолство в понеделник вечер противоречи на академичния дух, смята д-р Гълъбова. Това е поводът да се обърне с отворено писмо към Софийския университет.

Още по темата
Стойчо Стойчев обаче не вижда нищо притеснително в поведението си и смята, че обвиненията на д-р Гълъбова са безпочвени.

Преподавателят твърди, че е бил провокиран и реакцията му била нормална. Според д-р Гълъбова самоконтролът е водещ, когато си част от академична общност.

От Софийския университет се въздържаха от коментар.

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди години футболистът Щефан Ефенберг, недоволен от треньорско решение да го замени, на излизане показва среден пръст на феновете. За тази постъпка, Ефенберг бе изваден от националния отбор на Германия за няколко години. Емил Кошлуков по време на телевизионно предаване показва в ефир среден пръст на зрителите. За тази си проява Кошлуков бе номиниран от бойкоборисовши и избран от СЕМ за директор на БНТ. Случаят със Стойчев е ясен. Постъпва така, защото в България на ГЕРБ това звучи гордо.
77
0
 
2
 
! Отговори
МОЛИ преди 3 години
ГОСПОЖО ПСИХИАТЪР,ДАЛИ НЕ Е ПО РЕДНО ДА КОМЕНТИРАТЕ ПОВЕДЕНИЕНА НА ТЕЗИ ,ДЕТО БЛЪСКАХА КОЛАТА С ДЕЦАТА НА КОЛЕЖКАТА ВИ,ЛЕКАР.
76
0
 
0
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Предмет на академичните спорове е средният прьст. Платон и аристотел дори ще им завидят
75
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Измислен доцен, някакъв вид калинка, стигам до тоя извот след като съм му гледал интервютата по телевизиите, а това че размахва среден пръст показва, че нещата са свързани.
74
3
 
2
 
! Отговори
DDD преди 3 години
Ако го мерна някъде тоя нарисуван , така наречения "доцент", директно ще го ....
73
3
 
4
 
! Отговори
Боже, пази България! преди 3 години
Щом такъв е "доцент"... В СУ... Еднокнижник - премиер... Думи немам!... Боже, пази България!...
72
5
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Убедих се, че действително продължителната работа на едно място, в случая психиатрията, си е указала въздействието на прехвалената психиатърка! За коя се смята тя, да дава квалификации за някой, който си търси нарушените права! Сигнализиай и ЕС и ООН, все тая! Защо не даде диагноза на ОТРОВИТЕЛИТЕ и другите психари около нея на протестите! Медик не ставаш за друго, става кожен лекар или психиатър!
71
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 45 преди 3 години
"В днешно време научни титли дават на всеки желаещ", казваш ти.Не приятел, раздават научните степени на килограм само на свои хора или на такива, които могат да направят ценна услуга. За отделни научни институти още през соца се носеха легенди колко струва научната степен там За един от тези институти се говореше, че при тях струвало 10 000 лв. Не знам доколко е истина, но корупцията в БАН още тогава беше страшна.По ВУЗ-овете и тогава, и сега отличник без връзки има все пак някакъв шанс.
70
0
 
11
 
! Отговори
ець дее...У БРЕ... преди 3 години
АКАДЕМИЧЕН СПОР:Размаханият среден пръст от Стойчев по време на блокадата пред Румънското посолство в понеделник вечер противоречи на академичния дух, смята д-р Цветеслава Гълъбова.Това е нашата академична интелигенция!!!ДЕБАТЪТ е за СРЕДНИЯ ПРЪСТ!!!Сенека и Аристотел им завидеха за АКАДЕМИЧНИЯ СПОР....
69
7
 
8
 
! Отговори
до психиатърката преди 3 години
Пи ли си хапчетата *** какооо...?
68
3
 
8
 
! Отговори
Циркаджииска държава преди 3 години
Вече когато някой ми каже, че е доцент си мисля колко е платил за тази "титла"! Всичко се опорочи в тази държава. Сигурно така не е било и в първите години след 09.09.1944г.
67
9
 
10
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
В ,, белия свят '' този стойчо за този жест срещу мирно протестиращите граждани щеше да виси с главата надолу .Така и за шушлата с бялата кола .НЕКА СЕ ОПИТАТ ДА МИНАТ ПРЕЗ ПРОТЕСТ В САЩ И ФРАНЦИЯ !!!!!
66
9
 
11
 
! Отговори
Боян Стоев преди 3 години
Тоя "психиатър" да иде да се освидетелства.
65
8
 
9
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Гълъбова е управител на болницата в Курило.поничито от пациентите и са участници в така наречените протести. Затова е пристрастна и взима страна за да ги защити.
64
11
 
8
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Гълъбова става смешна.Кой мъж ще остане безразличен ,като удрят капака на колата му?Още повече пред тълпа!?!Що не коментира индивидите ,които са в тълпа ,и когато не са в тълпа ?.....Тя знае за какво става въпрос-за анонимниците ,когато са в тълпа
63
13
 
14
 
! Отговори
Разбрах преди 3 години
Трябва да си много луд да подкрепящ вандали на паветата дни преди редовни избори.
62
10
 
14
 
! Отговори
не разбрах преди 3 години
Кой е по луд психиатъра или доцента?Доцента е луд в дадена област , а психиатъра си е луд отвсякъде.
61
9
 
14
 
! Отговори
Размахва пръст преди 3 години
Който размахва пръст днес, утре може и да стреля....поредният кандидат за герой...пази боже сляпо да прогледа....описано е в българската класика. Но може и да не е четена от тази калинка...все пак менторът му само с една книга 11г. ни управлява!
60
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доцентчето е фашисче, което се гнуси от народа.
59
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За никого не е тайна, че повечето психиатри са избрали тази професия за да разрешат сами собствените си ментални проблеми.------А ти защо си се кръстил Чебурашка?