Съдът решава съдбата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова

На първа инстанция Иванчева беше осъдена на 20 г. затвор
Обновена: 6 юли 2020 07:40 | 6 юли 2020 07:40, Ния Христова
35
Съдът решава съдбата на Десислава Иванчева и Биляна Петрова
Снимка: БГНЕС
Днес Апелативният специализиран съд трябва да излезе с решение по делото "Иванчева".
 
На първа инстанция бившата кметица на столичния квартал "Младост" беше осъдена на 20 години затвор. Тя и заместничката й бяха признати за виновни за това, че са поискали подкуп от над 187 хиляди евро.
 
Биляна Петрова, която е втората подсъдима, получи присъда 15 години лишаване от свобода, а посредникът в схемата Петко Дюлгеров - 12 години затвор.
Още по темата
 
Сега прокуратурата настоява за по-тежки наказания за тримата. Защитата призова те да бъдат оправдани. Адвокатите твърдят, че в случая става дума за провокация към подкуп. 
 

35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
ало, прокуратурата? преди 1 година
Намирисва ми на провал за Главния Каскет. Поредния.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невиннииии! Свободаааа!
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата работа е, че това беше начина да я отстранят, като компенсацията щеше да и бъде, да осъди държавата за нарушаване на презумцията за невинност, обече се оказаха борбени жени и това на мафията не се харесва и им лепнаха 20 годинки с доста съмнителни, да некажа фалшиви доказателства.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много внимателно следих това дело и никак не можаха да ме убедят, че са виновни. Тоя съдия Иво Хинов, ще разберем какво са му обещали или със какво го държат. В България правосъдието е приватизирано и това всеки човек, който има ум в главата го знае.
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен тия двете крадли да не забравите да приберете в сливенския и другарката Милиончева ей! Импексова също да се готви!
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо интересно няма да се смучи днес - това е "апелативният" народен съд, където прокурорите са обвинители, съдии и следваща инстанция...Всичко ще се реши на трета инстанция.
24
6
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Дай ми една твоя снимка и аз ще ти сложа пачки в чекмеджето.
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже!За едно чекмедже пълно с пачки - нищо.А за 70 000 подхвърлени, защото отпечатъци няма - колко?
22
2
 
4
 
! Отговори
ист преди 1 година
до Иван 14Иване, докато гледаш от самолет Иванчева, погледни какво прави женати със съседа.
21
4
 
7
 
! Отговори
Хм !? преди 1 година
Строителната мафия начело с Ваклин я осъди на първа инстанция издавайки съдебно решение за 20...години. Какво ли е измислила сега строителната мафия? Но каквото и да е измислила тази мафия, то тя вече даде добро обяснение защо за мафията е необходим Народен съд и лагери в Белене и Ловеч.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ддт: докато все чакате някой друг да ви оправи, все "оправени" ще ходите.
19
7
 
11
 
! Отговори
Възмутен DE преди 1 година
Всички познаваме една с.виня,която спи в спалнята си с милиони в евро и злато,плюс пищовче! НЕЯ КОГА ЩЕ Я СЪДЯТ?! ТАЗИ ЖЕНА Я НАРОЧИХА,ЗАЩОТО НЕ ПОЗВОЛИ ДА СЕ СТРОИ НЕЗАКОННО! А КАСКЕТА освен с жени и дребни джебчии с големи акули НЕ се занимава! Толкоз му са силиците,горкия! ...БОГ БАВИ,НЕ ЗАБРАВЯ
18
6
 
14
 
! Отговори
Jon преди 1 година
Не Иванчева е оставила парите в колата. Един наглец ги е оставил, като даже си призна в показанията. Иванчева е натопена, защото спря строителството в Младост. Веднага щом я опандизиха и строежите тръгнаха. Цялата история е съшита с бели конци и няма да издържи в нито един истински съд. А европейски съдилища има.
17
4
 
17
 
! Отговори
ДДТ преди 1 година
Пак ли "независимата" прокуратура и "независимия" съд ще се произнесат? Фарс,господа...Да идва Кьовеши и да ги почва!
16
11
 
9
 
! Отговори
от сливенския преди 1 година
чакаме ви с нетърпение !
15
17
 
11
 
! Отговори
Bungar преди 1 година
Вярвайте на съда,а не на подсъдимите.Естествено подсъдимите никога няма да кажат истината,както и техните адвокати.В държава с нормално правосъдие досега да бяха излежали половината присъда.Тук безкрайни хватки и увъртания.
14
20
 
15
 
! Отговори
Иван преди 1 година
От самолет се вижда, че тази е взимала много подкупи, не само този ! За затвора е, а е и нагла. Въпроса е защо не бъдат осъждани и други ?!
13
6
 
18
 
! Отговори
Анатема! преди 1 година
Във всички силно развити СИК-@джийски държави по света е така: Правова държава без право и без права. Нашата е най-силно развита.
12
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За поискан подкуп, даже не е доказан дали е поискан изобщо - 20г.Както преди някой беше писал, Иванчева да беше убила Ваклин нямаше да и дадат толкова.Иначе ако спазваме нормата за 187 хил. - 20г., на КОЛКО ли трябва да осъдят министри, депутати, всякакви други политици и администратори.Единственото сигурно е, че ако я осъдят ще плащаме в Страсбург, но пак ние.
11
17
 
23
 
! Отговори
чудя ви се преди 1 година
Жената е заловена с пари.Много пари.Неоспорим факт.Не даде смислено обяснение откъде и за какво са тези пари.Също неоспоримо.Явно е че са подкуп или са нечисти.Сега как точно е станало... Защо моята жена не се разхожда с пачки в багажника?Виновна си е жената.Единственото се обсъжда колко точно е виновна.Защо ревете не разбирам?!