Манолова: 1 млн. софиянци остават без парно и топла вода?

Агенцията по ОСВ не е подновила разрешителното на "Топлофикация"
31 авг 2021 15:49, Анисия Иванова
112
Манолова: 1 млн. софиянци остават без парно и топла вода?
Снимка: БГНЕС

Близо 1 млн. софиянци могат да останат без парно и топла вода от новия отоплителен сезон. Има и опасност от режим на ток. За това предупреди председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова, цитирана от БНР.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" настояват столичният кмет Йорданка Фандъкова и председателят на ОбС - София да бъдат изслушани в пленарна зала.

Причината е, че Изпълнителната агенция по околната среда и водите не е подновила комплексното разрешително на "Топлофикация София" заради неизпълнение на изискванията за отделяните емисии на азотни оксиди:

"Без комплексно разрешително "Топлофикация София" няма право да работи, което преведено на езика на столичани означава, че близо един милион столичани ще останат без парно и без топла вода за следващия отоплителен сезон", обясни Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
4
 
! Отговори
Дали преди 2 години
До ГербВърнаха ни всички некадърници в Парламента дето си ги избираме. Крадливото племе произвежда крадливи управници :)
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ша си стоим на село на дърва. То офиса е с нас.
81
5
 
5
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Герб ни вьрна в средновековието
80
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъмно като в Индия:))))))))))))))))))))))>
79
4
 
4
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Малко замълчи,то не бе с майките от системата ни убива, Топлофикация,водно, сега и Фандъкова почна,Абе спри се бе жена.явно не си задоволена,все някой ти пречи,но като разберат що за човек си всички бягат от теб.спри, размисли,и тогава говори.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То може, може да си отвратителен ама толкоз не бива. Айде къш, ***! Омитей се докато на некой не му е паднало пердето и да те омаа.
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последни напъни от това долно и гадно същество плаши хората с режим на тока?? Майо ние сме БЪЛГАРИ нас с режим на тока не можеш да ни уплашиш 3 :1 помним тия времена и някакво сте способни !!! Още малко си поиграйте и да *** викам!!
76
1
 
4
 
! Отговори
Могат!!!!! преди 2 години
Хаха. Хаха хахахахахахахаха можеше и ти да си кмет ама греда не стана а за режима на тока не е като да нямате опит комунисти долни
75
3
 
4
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 2 години
Топлофикация да фалира и готово..........Тази да си се прибира в Кюстендил и да остави нашето село София да се оправя без нея и руските ментори от Лукойл да се оправяме.
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко трябва да си безочлив или немарлив за да хвърляш подобни фишеци в публичното пространство. Един интелигентен човек първо би се замислил когато получи подобна информация, после би я проверил (поне от два независими източника) и едва тогава ще надуе тръбата. Боже, слез си прибери вересиите, Боже!
73
1
 
11
 
! Отговори
питанката преди 2 години
Оказа се,че пак дига пушилка Мая Истеричната. Няма такава процедура за спиране на ТЕЦ"София".
72
2
 
11
 
! Отговори
Да бе Майче! преди 2 години
Не си ли даваш сметка, че точно вие метежници на Радев с метежа си стартирахте вдигането на цените в държавата ни, която искате да обявите за президентска република по кремълски образец, нещо, което никога няма да стане...
71
1
 
9
 
! Отговори
оставкааааа преди 2 години
събирай твойте мажоретки дето системата ги убива и опъвайте палатките бе майо . или пари не са преведени от Дубай и протестираме ако Бойко е на власт ?
70
2
 
14
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
АМИ ТОВА Е ПРОМЯНАТА!НАЛИ ЗА ТОВА,РЕВАХТЕ НОСЕХТЕ БЕСИЛКИ И КОВЧЕЗИ.....ЕТО---ДОЙДЕ ВРИМЕЗА ГИ ПЪЛНИТЕ....ХАХАХААА
69
2
 
13
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Стига си хвърляла кьор фишеци,*** !!! Затънала до шия в простотия и каканерка ли,кака нерка ли...глупост след глупост ?! Скрий се,*** !!!
68
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази както винаги лъже, даже майките от "Системата ни убива" и се бяха доверили и бяха използвани и измамени от сестра Галева
67
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди малко напълно опровергаха по 1ва програма казаното от Манолова - поредната партенка хвърлена от нея.
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе. Те големите крадци като Топлофикация ако винаги спазваха законите, досега да са фалирали. Естествено че ще си работят, а тези бумащини ще се покрият.
65
1
 
25
 
! Отговори
Калин преди 2 години
Ако софиянци останат без парно, топла вода и с режим на тока, аз ще си отрежа всиччки атрибути. Предлагам... ако се окаже че ТАЯ лъже да си обръсне главата. Гласувайте...
64
2
 
3
 
! Отговори
фермер преди 2 години
Има блокове в Перник, които са на издръжка финансова към ж.к. Овча купел от две три години.Плащат за тях от Овча купел.Знае го дружеството, знае го и Перник